Έκθεση Αγιογραφίας και Ζωγραφικής

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκηση Πιερίας/Διεθνής Ένωση Αστυνομικών αποτελούμενη από τον Πρόεδρος Παπανικολαου Κωνσταντίνο και τις Αντιπροέδρους Καϊμακάμη Γλύκα και Σαρακατσιανου Ελένη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου την ομαδική Έκθεση Αγιογραφίας και Ζωγραφικής του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας, στην Αίθουσα Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης, όπου στα πλαίσια των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2021» παρουσιάζονται έργα αγιογραφίας, ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής των αξιόλογων εικαστικών καλλιτεχνών Βασίλη Κιού, Χρήστου Δέλλα, Κωνσταντίνου Τζιτζιλή, Μπάμπη Κουτσιμάνη, Γιώργου Ματλή, Ελένης Αμανιού-Σταθακοπούλου.
Η εικαστική έκθεση είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο και πολύ αγαπητό στην τοπική κοινωνία της Πιερίας και ευρύτερα Στρατηγό ε.α. Κιό Βασίλειο.
Εκ μέρους του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιεριας δωρήθηκε στην τοπική έργο αφιερωμένο στην I.P.Α.Πιεριας και εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας γι αυτό ενώ από την πλευρά μας προσφέραμε το λάβαρο με το έμβλημα της Ένωσης μας, ως ελάχιστη αναγνώριση του μεγάλου πολιτιστικού έργου των αποστράτων Αστυνομικών, οι οποίοι εκφράζουν μέσα από τα έργα τους την ευαίσθητη πλευρά του Έλληνα Αστυνομικού.
Προηγούμενο άρθρο«Επίσκεψη μελών του Εθνικού Τμήματος Κύπρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.] στην Έδεσσα».
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ι.Ρ.Α. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ