Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17-2-2022, η εκδήλωση Κοπή Βασιλόπιτας στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου

 

 

Η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου
Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17-2-2022, η εκδήλωση Κοπή Βασιλόπιτας στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου στο 2ο όροφο επί της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη & Πινδάρου 1 στην πόλη της Σάμου.
Συγκινητική ήταν επίσης, η ανταπόκριση των μελών και φίλων στο κάλεσμα για τη συλλογή ειδών ατομικής φροντίδας, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι από νωρίς τα μέλη και οι φίλοι προσέφεραν είδη ατομικής φροντίδας, υποστηρίζοντας τον κοινωνικό σκοπό της εκδήλωσης.
Ο πρόεδρος Αβραμίδης Γεώργιος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, παρουσίασε τη δραστηριότητα της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου για όλη την προηγούμενη χρονιά. Έντονο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η αναφορά του στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.
Την Βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος Γεώργιος Αβραμίδης ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών κ. Βαλατσό Βλάσιο, για την τάξη που μπήκε και τις εργασίες που εγιναν στα γραφεία του Ε.Τ, αλλά και την ηρεμία που έφερε γενικά στην ΙΡΑ από την επόμενη ημέρα της εκλογής του.
Επίσης Αναφέρθηκε στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. Βασιλάκη Ηλία, για τη μεγάλη και σπουδαία βοήθεια που προσφέρει αυτούς τους δύσκολους καιρούς μέσα από τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών!, στους Συναδέλφους και τις οικογένειές τους.
Πέρα από τους παρευρισκόμενους κομμάτι από την Βασιλόπιτα έβγαλε ακόμα για το Εθνικό Τμήμα και για όλες τις τοπικές Διοικήσεις της Χώρας.
Η βασιλόπιτα είχε δύο φλουριά τα οποία βρέθηκαν στα κομμάτια των: α). Βαλατσό Βλάσιο, πρόεδρο Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και β). Βασιλάκη Ηλία, πρόεδρο Πανελλήνιου Συναιτερισμού Αστυνομικών.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος ΙΡΑ Σάμου Αβραμίδης Γεώργιος παρουσία μελών επικοινώνησε με τους τυχερούς της χρονιάς κ.κ Βαλατσό και Βασιλάκη τους οποίους και ανακοίνωσε πως είναι οι (2) δύο τυχεροί για το 2022 που έτυχαν τα φλουριά από την βασιλόπιτα και τους ευχήθηκε Χρόνια πολλά! καλή χρονιά με υγεία! και η τύχη να είναι πάντα μαζί τους!!!.
Προηγούμενο άρθροΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ IPA ΦΩΚΙΔΑΣ
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή μελους TΔ Αλεξανδρούπολης στο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο ΞΑ