Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και του Ετήσιου Χορού της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών

Τοπική Διοίκηση Σάμου

11-1-2020

θέμα: Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και του Ετήσιου Χορού της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

προς: Εθνικό Τμήμα, Τοπικές Διοικήσεις χώρας, Μ.Μ.Ε.

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και του Ετήσιου Χορού της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, στην κοσμική ταβέρνα «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» στη Χώρα Σάμου παρουσία, μελών και φίλων της.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον ιερέα πατέρα Αντώνιο Τσάκαλο να ευλογεί την πίτα και κατόπιν να κόβετε και να μοιράζετε από τον πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος απηύθυνε χαιρετισμό, σε μία άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα όπου συναντήθηκαν, παλιοί και νέοι, Αστυνομικοί, μέλη και φίλοι της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σάμου, τοπικοί άρχοντες του Νομού Σάμου, Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας,με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε με την απονομή του τίτλου του Επιτίμου Μέλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ο κ. Αμυρσώνης Γιακουμής του Ιωάννη κάτοικος Κοκκαρίου Σάμου με ομόφωνη απόφαση του Εθνικού Τμήματος Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών (μετάαπόπρόταση του προέδρου ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Γεωργίου Αβραμίδη και ομόφωνης απόφασης των μελών).

Στον κ. Αμυρσώνη Γιακουμή του Ιωάννη, ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος και τα μέλη παρέδωσαν την ταυτότητα μέλους, την απόφαση απονομής τίτλου και το απόσπασμα πρακτικού 07/2019 Διοικητικού Συμβουλίου της 21 Οκτωβρίου 2019.

Η βραδιά τα είχε όλα: Ανασκόπηση του έτους που έφυγε, στόχοι για το 2020, χαρά, βραβεύσεις, συγκίνηση, τραγούδι, πλούσια δώρα! Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμου ”Ωκυρρόη η Σαμία” κα. Ελένη Παντελούκα για την συμμετοχή της με το χορευτικό τμήμα που άνοιξαν πρώτοι με Σαμιώτικους χορούς την εκδήλωση.

Το φλουρί από την Βασιλόπιτα που αντιστοιχούσε σε ένα Σταυρό με αλυσίδα, κρασιά από τον ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ και ένα τετραήμερο με τρεις διανυκτερεύσεις στον νέο υπερσύγχρονο ξενώνα της ΙΡΑ στα Χανιά της Κρήτης, προσφορά του προέδρου ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ κ. Περράκη Ιωάννη, έτυχε, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου Αστυνόμος κ. Ανδρέας Βούβουνας.

Το πρώτο από τη λίστα των 45 δώρων της εκδήλωσης που αντιστοιχούσε σε μια μεγάλη γλάστρα Ορχιδέας, έτυχε, η Δικηγόρος κα. Υβόνη – Φαλκόνα Καραγιάννη.

Η περιφερειακή σύμβουλος κα. Άννη Ανδρεάδου στον χαιρετισμό της, τόνισε:

Χίλια μπράβο στους διοργανωτές και φυσικά στον Πρόεδρό της κ. Αβραμίδη Γεώργιο!!! Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Αμυρσώνη Γιακουμή, άξιο μέλος της Σαμιακής κοινωνίας!!! Πάντα επιτυχίες στην Ελληνική Αστυνομία!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους Αστυνομικούς, που μας επιτρέπουν με την καθημερινή κατάθεση της ψυχής τους να αισθανόμαστε ασφαλείς σε τόσο “δύσκολους” καιρούς!!! Χρόνια πολλά!!! Υγεία, χαρά και …..επί γης ειρήνη!!!!

SERVO PER AMIKEKO

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροIPA Καρδίτσας – Τροχοπαιχνιδίσματα
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Χορευτικών Τμημάτων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα Τρίκαλα