ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

INTERNATIONAL POLICE ACCOSIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

– Μη κυβερνητική οργάνωση –

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – CORFU REGION

Ιουλίας Ανδρεάδη  1 – 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ – Τ.Θ. 276

Κέρκυρα  12 Μαΐου 2021

ΠΡΟΣ

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Ικτίνου 2 ΤΚ 105 52 – ΑΘΗΝΑ

 

 

 

        

 

 

ΘΕΜΑ: Δραστηριότητα Τ.Δ Κέρκυρας

Στο πλαίσιο των δράσεων της τοπικής μας Διοίκησης πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις :

Ι) Κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα και παρά τις ιδιαιτερότητες της τρέχουσας περιόδου,  αντιπροσωπεία της Τοπικής μας Διοίκησης Κέρκυρας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ Φώτη, τον Γενικό Γραμματέα ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ Γεώργιο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων ΓΕΛΑΤΣΩΡΑ Νικηφόρο, επισκέφθηκε την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021  την Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Στον χώρο μας υποδέχθηκε εγκάρδια ο Πρόεδρος της Ένωσης Μιχάλης ΚΟΝΤΗΣ και μέλη του ΔΣ.  Κατά την επίσκεψη μεταφέρθηκαν οι ευχές όλων μας  για το Άγιο Πάσχα και επιδόθηκαν στον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων τρεις (3) επιταγές των 50 Ευρώ προκειμένου να καλυφθούν βασικά έξοδα του πασχαλινού τραπεζίου αντίστοιχων πολύτεκνων οικογενειών  της Κέρκυρας.

ΙΙ) Επιπλέον, παραμένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA),  τιμήθηκε με απόφαση του Δ.Σ η πολυετής προσφορά στο  Σώμα της ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικών οι οποίοι πρόσφατα αποστρατεύτηκαν από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της  Κέρκυρας. Συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ Φώτη και άλλα μέλη του Δ.Σ επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους κάτωθι: i) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ε.α ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗ Δημήτριο, ii) ΑΣΤΥΝΟΜΟ Α΄ ε.α ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΛΙΔΗ Δημήτριο, iii) ΑΣΤΥΝΟΜΟ Α΄  ε.α ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΟ Νικόλαο, iv) ΑΣΤΥΝΟΜΟ Α΄ ε.α ΣΠΥΡΑΚΟ Σωκράτη

III) Tέλος για την κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας αποφασίστηκε από το Δ.Σ η οικονομική ενίσχυση και με κάθε τρόπο συμπαράσταση σε  εν ενεργεία μάχιμο αστυνομικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας. Στο πλαίσιο αυτό επιδόθηκε χρηματική επιταγή από τον Πρόεδρο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ Φώτη και τον Γενικό Γραμματέα ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ Γεώργιο,  με την ευχή για ταχεία ανάρρωση.

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Για το Δ.Σ.

SERVO PER AMICECO

(υπηρετώ δια της φιλίας)

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ Φώτιος                                              ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Γεώργιος

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης