Δράσεις της Τ.Δ.Δωδεκανήσου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: «ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ»

 

 

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Τοπικής μας Διοίκησης, την Τρίτη (26-07-2022), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο θερινό κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ», εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση : α) του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία/ Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΕΛΠΙΔΑ» και β) του Δωδεκανησιακού Συλλόγου αυτοάνοσων νοσημάτων, αρθρίτιδας και λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», κατά την οποία παρουσιάστηκε η παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Ένας γάτος μια φορά», του παιδικού Εργαστηρίου Δημιουργικής Έκφρασης Μιχαηλάκη (Ε.Δ.Ε.Μ.).

Στην εκδήλωση παρέστησαν : ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α΄ Δ.Α. Δωδεκανήσου, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ Καζαμίας, ο Υποδιευθυντής της Α΄ Δ.Α. Δωδεκανήσου, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τσακιράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος ΜΠΑΡΔΟΣ, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.  Αλέξανδρος Κολιάδης και Τηλέμαχος Καμπούρης, εκπρόσωποι των ανωτέρω Συλλόγων, Αστυνομικό προσωπικό με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η κα Βασιλική Μιχαηλάκη- Αρφαρά για την αποδοχή της πρότασής μας να παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράστασή του εργαστηρίου της (Ε.Δ.Ε.Μ.) και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Ρόδου κος Αλέξανδρος Κολιάδης για την παραχώρηση του κινηματοθεάτρου «ΡΟΔΟΝ».

 

 

SERVO  PER  AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Προηγούμενο άρθροΕυχές για τη νέα Σχολική Χρονιά από την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών
Επόμενο άρθροΗμερήσια εκδρομής χορευτικής ομάδας Τ.Δ.Χίου