Δράσεις Τ.Δ.Αργολίδας

ΑΠΟ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 Τ.Δ. ΑΡ Γ Ο Λ Ι Δ ΑΣ
ΠΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Μάιο 2020 έως και τον Σεπτέμβριο 2020 πραγματοποίησε τις παρακάτω δράσεις ( κοινωνικές, ανθρωπιστικές, πολιτιστικές και αθλητικές στην περιοχή του Νομού Αργολίδος).
1.- Μάιος 
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμέτοχη  οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού  συμβουλίου και την 29η Μαΐου 2020  συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς ένωσης Αστυνομικών  τ.δ Αργολίδας  ως ακολούθως :
Διοικητικό Συμβούλιο
Α/Α     Τίτλος Δ.Σ.                            Ονοματεπώνυμο
1.     Πρόεδρος                                ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος
2.     Α΄  Αντιπρόεδρος                     ΛΑΘΟΥΡΗΣ Κωνσταντίνος
3.     Β΄ Αντιπρόεδρος                      ΚΟΛΛΙΑΣ Δημήτριος
4.     Γ΄ Αντιπρόεδρος                       ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ Σπυρίδων
5.     Γενική  Γραμματέας                   ΒΕΪΣΑΚΗ Σοφία
6.    Αναπληρωτής  Γραμματέας          ΜΠΡΕΑΝΟΣ Σταύρος
7.     Ταμίας                                      ΜΠΟΛΩΣΗΣ Χρήστος
8.    Αναπληρωτής  Ταμίας                  ΚΟΡΟΛΗ Ευσταθία
9.    Υπεύθυνη Δημοσίων  Σχέσεων      ΡΟΤΖΙΩΚΟΥ Ιωάννα
Αναπληρωματικά μέλη
Α/Α     Ονοματεπώνυμο
1.     ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος
2.     ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος
3.     ΚΑΖΑΣ Αθανάσιος
4.    ΡΕΤΣΙΝΑΣ Γεώργιος
5.    ΣΑΡΡΗΣ Γεώργιος
Ελεγκτική Επιτροπή    

 Α/Α     Τίτλος Δ.Σ.            Ονοματεπώνυμο
1.     Πρόεδρος                   ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ Παναγιώτης
2.     Μέλος                        ΜΕΓΑΡΙΤΗ Ευαγγελία
3.     Μέλος                        ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος

2. Ιούνιος
22 Ιουνίου 2020: Πρωτόκολλο συνεργασίας για την προστασία των παράκτιων περιοχών στον Κορινθιακό και Αργοσαρωνικό κόλπο υπεγράφη μεταξύ των τοπικών τμημάτων της διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στις περιφερειακές ενότητες που βρέχονται από τον Κορινθιακό και Σαρωνικό κόλπο και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΟΖΟΝ.Ο σκοπός του πρωτοκόλλου είναι η προστασία των παράκτιων περιοχών στον Κορινθιακό και Αργοσαρωνικό κόλπο.

Εβδομάδα Δράσεων:
Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της Αποστόλου των Εθνών Παύλου πραγματοποίησε τις  παρακάτω εκδηλώσεις.

24 Ιουνίου 2020   Ώρες : 09.00 έως 12.30
Πραγματοποιήθηκε εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Δ.Α Αργολίδας με τη συμμετοχή του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπλίου.

 27 Ιουνίου 2020  Ώρες : 17.30  έως  19.30
Ποδηλατοπορεία από Ναύπλιο προς Πλάκα Δρεπάνου με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση ποδήλατου με τη συμμετοχή του Δήμαρχου Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ Δημητρίου  και παράλληλα  λαχειοφόρο αγορά με την κλήρωση ενός (1)ποδηλάτου , τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την αγορά  καρδιογράφου για το ίδρυμα ευγηρίας Μαρίας Ράδου .

28 Ιουνίου 2020  Παραμονή του εορτασμού  του Απόστολου των Εθνών Παύλου   Ώρα : 20.00
Πανηγυρικός Εσπερινός ο οποίος  τελέστηκε  στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αποστόλου Παύλου Αγίας Παρασκευής «Τσέλου » χοροστατούντος του Πατήρ Βασιλείου .Μας τίμησαν με την παρουσία τους : Οι Βουλευτές Αργολίδας ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης και ΠΟΥΛΑΣ Ανδρέας ,ο Δήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Δημήτριος ,ο Αντιδήμαρχος Άργους -Μυκηνών ΣΑΡΡΗΣ Γεώργιος , Αστυνομικός Διευθυντής Δ.Α Αργολίδας  ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Λάμπρος ,Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΛΑΘΟΥΡΗΣ Κωνσταντίνος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης μας ,Δημοτικός σύμβουλος ΓΑΒΡΗΛΟΣ Σταύρος ,πολιτευτής ΓΑΒΡΗΛΟΣ Γεώργιος ,Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος ,Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας  ΚΑΤΣΙΡΗΣ Σπυρίδων ,Αντιπρόεδρος I.P.A Λακωνίας ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος ,Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ , Αντιπρόεδρος Παν. Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών ΓΑΒΡΗΛΟΣ Θεόδωρος και πλήθος  φίλων και συναδέλφων της ένωσης μας τηρώντας του περιορισμούς της πολιτείας για την εξάπλωση του covid 19 .
Μετά το πέρας έγινε προσφορά εδεσμάτων από την τ.δ

3.Ιούλιος

Την 31 Ιουλίου 2020 μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης  παρέδωσαν  έναν(1) υπερσύχρονο καρδιογράφο στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ευγηρίας Μαρίας Ράδου Χρήστο Ζέρβα που ευχαρίστησε τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας (I.P.A Argolidas ) για τη δωρεά και για το συνεχές ενδιαφέρον προς τους φιλοξενούμενους  του Ιδρύματος.

4.Αυγούστος.

Την 09 Αυγούστου 2020 ημέρα Κυριακή στα πλαίσια των κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων της ένωσης μας έγινε εκμάθηση στην παραλία «Καραθώνα»  Ναυπλίου στους μικρούς φίλους της ένωσης μας μαθημάτων ιστιοσανίδας wind surf τα οποία συνεχίστηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα.

Πάντα κοντά στον συνάδελφο και στον πολίτη

Συνεχίζουμε  δυναμικά…..!!!!!!!

SERVO PER AMIKECO
Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

Η Γενική Γραμματέας

ΒΕΪΣΑΚΗ Σοφία

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Προέδρων Τ.Δ.Αλεξανδρούπολης και Κιλκίς στην Ορεστιάδα
Επόμενο άρθροΜήνυμα Αρχηγού ελληνικής Αστυνομίας για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων