Διάκριση επίτιμου μέλους Τ.Δ. Χαλκιδικής

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες του  ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με γεμάτες τις βαλίτσες μετάλλια.

Στο Porec της Κροατίας  διεξήχθη  από 25.3 έως  2.4.2022 το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  TAEKWON-DO .

Με τα χρώματα της Εθνικής  ομάδας  αγωνίστηκαν  4 Χαλκιδικιώτες έφηβοι εκ των οποίων ο ένας είναι  τέκνο του Αντιπρόεδρου  της Τ.Δ. Χαλκιδικής/ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Αγωνίστηκαν και κατέκτησαν  επάξια  το ασημένιο  μετάλλιο .

Με το μετάλλιο αυτό και με τη νίκη τους εξασφάλισαν προνόμια για την εισαγωγή τους σε τριτοβάθμια ιδρύματα της αρεσκείας  τους.

Συγχαρητήρια  στους

ΠΑΛΛΗ Λευτέρη

ΔΡΟΜΠΟΥΛΙΑΝΟΥΔΗ Κυριάκο

ΜΩΙΣΙΑΔΗ Σάββα

ΤΣΟΤΙΚΑ  Αναστάσιο.

Οι παραπάνω υπό τις οδηγίες αλλά  και τη σωστή προετοιμασία από το δάσκαλο  Χριστόφορο ΜΠΟΖΙΝΗ πέτυχαν αυτή τη μεγαλειώδη νίκη.

Ο Μάστερ  Μποζίνης Χριστόφορος  ο οποίος είναι  και επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τ.Δ. Χαλκιδικής προσφέρει πάντα  διακρίσεις  στη χώρα  φορώντας τη φανέλα  με το λογότυπο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Συγχαρητήρια  Χριστόφορε  για την επιτυχία των μαθητών  σου αλλά και για τη δική σου προσωπική  επιτυχία  αφού στο πρωτάθλημα  αυτό κατέκτησε ένα  χρυσό και δύο  ασημένια μετάλλια  δείχνοντας ότι βρίσκεσαι σε πολύ υψηλό  επίπεδο απόδοσης.

Συγχαρητήρια  και στο γιο του Δημήτρη Πάλλη  τον Λευτέρη ανερχόμενο  αθλητή του TAEKWON DO για αυτή του την επιτυχία.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Πάντα επιτυχίες!!!

SERVO PER AMIKECO

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΣΑΓΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ       ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια από καρδιάς στον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, Μαϊστρέλη Δημήτρη για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου