Διαχείριση άγχους στον εργασιακό χώρο – IPA Φωκίδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ.ΦΩΚΙΔΑΣ

  Άμφισσα,   31 Μαρτίου 2023

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ 

Ενημερωτική και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση άγχους στοn εργασιακό χώρο» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συναντήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας στην Άμφισσα από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών/Τ.Δ. Φωκίδας σε συνεργασία με την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό τοποθετήθηκαν πολύπλευρα σχετικά με το εργασιακό άγχος και τους τρόπους διαχείρισης αυτού επαγγελματίες ψυχικής υγείας της ΚΜΨΥ Φωκίδας. Συγκεκριμένα στη συζήτηση συμμετείχαν οι: Μαρία Μπαλωμένου, Κοινωνική Λειτουργός – Επιστημονικά Υπεύθυνη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας, ο Αθανάσιος Βούτσινος, Ψυχίατρος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας, και η Ελένη Χατζοπούλου, Ψυχολόγος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας.

Ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα και δια δραστική ημερίδα με πολλούς συναδέλφους να συμμετέχουν στα θέματα συζήτησης.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας Α/Δ’ κ. ΤΟΠΑΛΗΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Φωκίδας κ. ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ Ανδρέας, Διοικητές Υπηρεσιών και αρκετοί συνάδελφοι και πολιτικό προσωπικό.

Ευχαριστούμε την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος Παράρτημα Φωκίδας για τη συγκεκριμένη ημερίδα και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας και για άλλες κοινές δράσεις.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος  

 

Ο Γενικός Γραμματέας
Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ

Προηγούμενο άρθροΚοντά στην Εθνική μας ομαδα- Εκδρομή της Τ.Δ.Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΤι είναι η Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.