ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Δ.ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ

ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/I.P.A.

Λ.  Δημοκρατίας  3 – Κομοτηνή

Κομοτηνή 17-06-2022

ΔΕΛΤΙΟ  –  ΤΥΠΟΥ

 

Την Παρασκευή 03-06-2022 η Τοπική Διοίκηση  Ροδόπης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών προκειμένου να τιμήσει τη «Γιορτή της Μητέρας» και κατ’ επέκταση τη γυναίκα αστυνομικό πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ροδόπης διάλεξη με θέμα « ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΒΗ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ: ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ» με κεντρική ομιλήτρια τη χειρουργό-γυναικολόγο κα. ΚΕΚΚΕΡΗ Ειρήνη.

Η κα. ΚΕΚΚΕΡΗ η οποία διατηρεί ιατρείο στην πόλη της Κομοτηνής ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μας και έτσι είχαμε τη χαρά και την τιμή να τη φιλοξενήσουμε στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και αυτή με τη σειρά της να μας προσφέρει απλόχερα και πρόθυμα τις γνώσεις της.

Γυναίκες μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης, συνάδελφοι αστυνομικοί και πολιτικοί υπάλληλοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική ομιλία, ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος για γυναικεία θέματα που μας απασχολούν.

Στο τέλος ευχαριστήσαμε όλες από καρδιάς την κα. ΚΕΚΚΕΡΗ Ειρήνη και η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης κα. ΣΚΕΥΑ Ζωή προσέφερε στη γιατρό αναμνηστικά δώρα της ένωσης μας, την τελευταία έκδοση του περιοδικού και το ετήσιο ημερολόγιό μας.

 

Servo Per Amikeco

(υπηρετώ δια της φιλίας )

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η  Πρόεδρος

 

 

Ζωή ΣΚΕΥΑ

 

Ο  Γεν.  Γραμματέας

 

 

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΦιλανθρωπικό bazaar -Τ.Δ.Ροδόπης
Επόμενο άρθροΠροσκυνηματική εκδρομή -Τ.Δ. ΧΙΟΥ