Δελτίο Τύπου Τ.Δ.ΚΙΛΚΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙΛΚΙΣ
Γ. Καμπούρογλου 3- Κιλκίς Τ.Κ.61 100
Τηλέφ:  2341077029
Fax.:  2341077029
email: ipakilkis@gmail.com
facebook::ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΚΙΛΚΙΣ (I.P.A.)

Κιλκίς 30 Ιουνίου 2020
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποδεχθούμε και να καλωσορίσουμε στο γραφείο μας  τον Γενικό Γραμματέα του εθνικού τμήματος τον κ. ΠΑΠΑ Βασίλειο μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής κ. ΠΑΛΛΗ Δημήτριο. Η συνάντηση έγινε μέσα σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα, ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες και πιθανές μελλοντικές συνεργασίες  στα πλαίσια  καλής λειτουργίας των δύο Τοπικών Διοικήσεων Ι.P.A. Κιλκίς και Χαλκιδικής.
Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε τον ιδιοκτήτη μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας του νομού μας (ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ), όπου μας υποδέχθηκε και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συνάντησή μας. Συζητήσαμε μέσα σε θερμό κλίμα, και  τον ενημερώσαμε  την λειτουργία και τις δράσεις  των δύο τοπικών Διοικήσεων (Κιλκίς & Χαλκιδικής), και του Εθνικού  Τμήματος οι οποίες προάγουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας .

Ο κ. Αθανάσιος ΚΟΥΚΑΚΗΣ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον δηλώνοντας υποστηρικτής και αρωγός κατά το μέτρο του δυνατού των προσπαθειών μας.
Στο τέλος της συνάντησής μας του προσφέραμε αναμνηστικό το λάβαρο την Τοπικής μας.

‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Για την  Τ.Δ. Κιλκίς

Ο Πρόεδρος                                                                    H Γενική Γραμματέας

Αλκιβιάδης ΚΗΠΟΥΡΙΔΗΣ                                                   Βασιλική ΜΠΡΟΖΟΥ

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου δωρεά στη Δ.Α. Λασιθίου
Επόμενο άρθροΗ ελληνική γλώσσα εισάγεται στο Πανεπιστήμιο Singidunum του Βελιγραδίου από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021!