ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣΕΝΩΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΜΗΜΑ

HELLENICSECTION

ΤΟΠΙΚΗΔΙΟΙΚΗΣΗΠΕΙΡΑΙΩΣΚΑΙΝΗΣΩΝ

REGIONPIRAEUSANDISLANDS
ΗρώωνΠολυτεχνείου 37,  18532Πειραιά

tel: +30 210 2104178670

e-mail :ipapeiraias@gmail.com

 

 

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Προσφορά τροφίμων

 

Την Πέμπτη 22Απριλίου αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης  πραγματοποίησε επίσκεψη στο  ταχυφαγείο με την επωνυμία «ΚΡΗΤΙΚΟΣ», με έδρα στο Κερατσίνι Αττικής, ιδιοκτησίας του ΚΑΡΚΑΝΟΡΑΧΑΚΗ Δημήτριου , και προσέφερε τρόφιμα , τα οποία δίνονται σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια συνέβαλε και το σούπερ μάρκετ ΤheMart , το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την  ευαισθησίακαι την μεγαλοψυχία που επέδειξαν.

Σκοπός της ένωσης μας, εκτός από την  προσφορά τροφίμων, είναι να αναδείξουμε την εν λόγω επιχείρηση, η οποία επιτελεί ένα τεράστιο έργο προσφέροντας δωρεάν γεύματα σε συνανθρώπους μας και στις οικογένειες τους. Για αυτό το λόγο θέλουμε να τους συγχαρούμε για το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύουν και να συμβάλλουμε και εμείς σε αυτό έχοντας ως σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η πράξη μας αυτή γίνεται εις μνήμη όλων των συναδέλφων μας, οι οποίοι χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε και την σημασία του εθελοντισμού στην προσπάθεια αυτή. Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να μεταβεί  και να βοηθήσει όσο δύναται και μπορεί με προσωπική εργασία.

 

 

 

 

Servo per Amikeco – Υπηρετώ δια της φιλίας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

ΜΠΑΖΑΚΟΣ Σταύρος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΟΝΤΑΡΑΣ Άγγελος

 

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΦΥΤΕΥΣΗ ΒΟΤΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ
Επόμενο άρθροΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ