Δελτίο τύπου κοπής πίτας 2020 της ΙΡΑ Χανίων

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTION-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
CHANIA CRETE REGION-ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
34 ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
1986-2020
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-28210 50047
E-mail  i.p.a.chania@gmail.com -Web : www.ipachania.gr

Αριθ. 2/52/Η/Α                                  Χανιά 05 Μαρτίου 2020

Στο κατάμεστο από κόσμο το κέντρο διασκέδασης «Κανάρια» στον Κουμπέ Χανίων,
πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020 η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της Τοπικης Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Χανίων.

Ο Υπογραφων πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων στο άνοιγμα της βραδιάς απευθυνόμενος στους συναδέλφους ανέφερε :
“Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι
με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση αλλά και τιμή  σήμερα κάνουμε πραγματικότητα μια επιθυμία που το ΔΣ της ΙΡΑ Χανίων είχε διά λόγου και εγγράφως προτείνει αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια.
Την διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων κοπής πίτας από όλες τις Ενώσεις Αστυνομικών Χανίων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποστράτων Αστυνομικών Χανίων, και ειδικότερα στον πρόεδρο Γιανναδάκη Ιωάννη , που αγκάλιασε αμέσως κάνοντας πράξη την ιδέα αυτή, της αγάπης της φιλίας και Συναδελφικότητας .
Κάνοντας απολογισμό του παρελθόντος έτους θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς   τα μέλη του ΔΣ και όλα τα μέλη της ΙΡΑ Χανίων ,για την συνεργασία και την αλληλεγγύη που δείξατε στο κάλεσμα της Ένωσης μας διαθέτοντας τον ελεύθερο χρόνο σας ,σε εκδηλώσεις για έχοντες ανάγκη συναδέλφους και συνανθρώπους μας .
Σας ευχαριστώ για τα βαθιά αισθήματα φιλίας,εθελοντισμού  ειλικρίνειας, εντιμότητας και υπευθυνότητας που σας διακατέχουν και για τη σταθερή θέλησή σας να προωθήσετε τα ιδανικά της Ένωσής μας.
Η αναγνώριση του έργου μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο,  κατατάσσοντας την ΙΡΑ Χανίων στις   κορυφαίες Τοπικές Διοικήσεις  της Χώρας, έχοντας  Πανελλήνια και διεθνή αναγνωρισιμότητα σήμερα ως Έλληνες εν ενεργεία & εν αποστρατεία αστυνομικοί.
Δεσμευθήκαμε να γίνουμε καλύτεροι, να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και το πετύχαμε”.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός και αμέσως μετά ακολούθησαν ομιλίες, χαιρετισμοί και βραβεύσεις μελών  και νεοεισαχθέντων φοιτητών στην Γ’ Βάθμια εκπαίδευση.

Μεταξύ αυτών που βραβεύθηκαν ο Γιάννης Θεοδωρογλάκης, ο οποίος μετά την αποστρατεία του συνεχίζει να είναι παρών στα κοινωνικά δρώμενα ως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και από τον Νοέμβριο του 2019 αγορεύτηκε με Π.Δ. επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στην Ελλάδα με αρμοδιότητα την Περιφέρεια Κρήτης.
Από την ΙΡΑ Χανίων
βραβεύθηκε το μέλος της, Δημήτριος Δημητριάδης, γιατί ενώ εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία ως πλήρωμα σε περιπολικό της Υποδιευθυνσης Ασφαλείας Χανίων, επιλαμβανομενος σε επισόδειο μετά από εντολή του R/T 100 , προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας ,πολυτραυματία από μαχαίρι μετά από συμπλοκή με ομοεθνή του, με αποτέλεσμα να του σώσει την ζωή.

Την όμορφη  εκδήλωση κοινή εκδήλωση της ΙΡΑ Χανίων και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών , τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, ο βουλευτής Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής , ο αντιδήμαρχος Χανίων κ. Τσουπακης

Ήταν μια υπέροχη βραδιά με αγαπημένους συναδέλφους και φίλους, σε φανταστικό περιβάλλον οπως στο φιλόξενο κέντρο διασκέδασης “ΚΑΝΑΡΙΑ” με παραδοσιακούς κρητικούς μεζέδες και κρασί, που όπως πάντα μας ΕΝΩΣΕ σε μια γλυκιά παρέα που την αποτελούσαν συνάδελφοι εν ενεργεία, συνάδελφοι συνταξιούχοι, αλλά και πολίτες που αγαπούν ,σέβονται και εκτιμούν την ιδέα της Ι.Ρ.Α. και του
“Υπηρετώ δια της φιλίας”.!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων ευχαριστούμε  θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τη συνεχή τους στήριξη, συνεργασία και φιλία.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας , τους φίλους πολίτες και τις οικογένειές τους ,
Καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία!!

SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                       Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης                                                Σοφία Λογαρίδου

Προηγούμενο άρθροΈκθεση Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών ΤΔ Αθηνών Αττικής
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ