Δελτίο Τύπου Εθιμοτυπικής επίσκεψης της Αντιπροέδρου της ΙΡΑ Φωκίδας Σαπεροπούλου Αναστασίας στα γραφεία της ΙΡΑ Χανίων

INTERNATIONAL  POLICE  ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE
34 ΧΡΟΝΙΑ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ
1986-2020
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047
E-mail: i.p.a.chania@gmail.com
Web. www.ipachania.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχαν   την 7η  Σεπτεμβρίου 2020 μέλη της Τοπικής Διοίκησης Χανίων.  Σε εγκάρδιο κλίμα υποδέχτηκαν στα γραφεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , την Αντιπρόεδρο της Τ.Δ ΙΡΑ Φωκίδας ΣΑΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία.
Την υποδοχή και ξενάγηση στα γραφεία μας έκαναν ο Προεδρος της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων  Ιωάννης Περράκης και ο Εξωτερικός Συνεργάτης και μέλος της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων Ιωάννης Χαλκιαδάκης.
Η αγαπητή συνάδελφος και φίλη που συνοδευόταν από τον συζυγό της συνάδελφο και μέλος της ΙΡΑ Φωκίδας Αντώνιο Τσοπουρίδη και τα δύο τους παιδιά, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό της για την συνάντησή μας, αλλά και την αγάπη τους για την πόλη μας που τους φιλοξένησε επί 6 μήνες υπηρετουντες με απόσπαση στην υπηρεσία ΒΟΑΚ της  Γ. Π. Α.Δ. ΚΡΗΤΗΣ.
Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά, απόψεις και ιδέες για  πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες με περαιτέρω σύσφιξη και αξιοποίηση των σχέσεων Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ & Ι.Ρ.Α. ΦΩΚΙΔΑΣ μέσω της ανταλλαγής επισκέψεων,  αποστολών μελών μας  & της προώθησης αμφίδρομων συνεργασιών σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Επίσης  ενημερώσαμε την αγαπητή συνάδελφο  ότι η επίσκεψή της  συμπίπτει με την επέτειο συμπλήρωσης 34 χρόνων από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων , την τεράστια προσφορά της  στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα ,που απορρέει από τις σημαντικές δραστηριότητες της, αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει ανάμεσα στις Τοπικές Διοικήσεις της χώρας.Η εκλεκτή επισκέπτης μας , εν συνεχεία Ενημερώθηκε για την πορεία λειτουργίας του Ξενώνα (IPA ΗOUSE) στις Στέρνες Ακρωτηρίου και μας είπε ότι έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια, ότι ο χώρος αυτός ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των φιλοξενουμένων του και ευχήθηκε  να αποτελέσει  έναν πόλο  έλξης για μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων αστυνομικών αλλά και σημείο αναφοράς για πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»

                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  Πρόεδρος                                                        Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης                                                      Λογαρίδου Σοφία

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο Προέδρου της Τ.Δ.Ξάνθης
Επόμενο άρθροΑλληλεγγύη στο Λίβανο