Δελτίο τύπου «Επίσκεψη στο ΚΔΑΠ -ΜΕΑ ΟρίΖΩΝΤΑΣ»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου – Κοζάνη

Τ.Κ. 50 132

 

Κοζάνη, 21 Μαΐου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επίσκεψη της Τ.Δ. Κοζάνης στο ΚΔΑΠ ΟριΖΩΝΤΑΣ στη Νεάπολη Κοζάνης

 

H Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) αποδεικνύει έμπρακτα άλλη μια φορά την ευαισθησία της και στα άτομα με αναπηρίες.

Την 05 Μαΐου 2022, η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ επισκέφτηκαν τη δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) ΟριΖΩΝΤΑΣ στη Νεάπολη Κοζάνης, όπου  τους υποδέχτηκαν και τους ξενάγησαν με ιδιαίτερη χαρά το προσωπικό και οι ωφελούμενοι της Δομής.

Στους ωφελούμενους προσφέρθηκαν υλικά για τη δημιουργική απασχόλησή τους (πηλός, μαρκαδόροι, πινέλα, τέμπερες κ.α. ) καθώς και το δεκατιανό τους, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης δόθηκαν συμβουλές στα παιδιά για θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους, της κοινωνικής συμπεριφοράς τους γενικότερα, καθώς και για την ασφαλή τους οδική συμπεριφορά. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού τα παιδιά μας αποχαιρέτισαν με ένα δωράκι, υπενθυμίζοντάς μας ότι «Η αγάπη είναι δράση…»

H Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, επειδή όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε για την ισότιμη πρόσβαση, την ενσωμάτωση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ.

 

Η Πρόεδρος

 

ΡΩΜΑ Φωτεινή

Η Γ. Γραμματέας

 

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου «Ημέρα της γυναίκας 2022»
Επόμενο άρθροΤιμητικό δείπνο στους απόστρατους – Τ.Δ. Σερρών