Δελτίο τύπου «Εκπαίδευση ΚΑΡ.Π.Α.»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου – Κοζάνη

Τ.Κ. 50 132

 

Κοζάνη, 17 Δεκεμβρίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών –ΚΑΡ.Π.Α.  από την  Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Κοζάνης σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης

 

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε  το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο Α’ Βοηθειών – ΚΑΡ.Π.Α. μετά από πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Κοζάνης και σε συνεργασία από το Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης.

Τη δράση παρακολούθησαν μέλη και φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που εκπαιδεύτηκαν στις βασικές  Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.), συμμετέχοντας ενεργά σε προσομοίωση αντιμετώπισης περιστατικών. Στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Επειδή η πρόληψη και η έγκαιρη επέμβαση και παροχή πρώτης βοήθειας, όταν υπάρχει η κατάλληλη γνώση, μπορούν να σώσουν ζωές και επειδή τέτοιες δράσεις προάγουν την υγεία και καθιστούν τους επαγγελματίες ικανότερους να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, παρόμοιες δράσεις θα επαναληφθούν και στο μέλλον.

Η πρόεδρος Φωτεινή Ρώμα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους, να έχουν πάντα υγεία και οι γνώσεις που απέκτησαν να μην τους χρειαστούν ποτέ ……

 

 

Η Πρόεδρος

 

ΡΩΜΑ Φωτεινή

Η Γ. Γραμματέας

 

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Προηγούμενο άρθροΠροσφορά για τα μέλη μας
Επόμενο άρθροΕπισκεψη αλλοδαπών συναδελφων στην Ξάνθη