ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ Τ.Δ.ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ – ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 23-03-2023 η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ροδόπης διάλεξη με θέμα «Η απαιτητική καθημερινότητα της γυναίκας και τρόποι διαχείρισής της» με
κεντρική ομιλήτρια την ψυχολόγο της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ., Κλινική Ψυχολόγο κ.ΝΕΖΑ Ελένη.
Η κα. ΝΕΖΑ ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μας και έτσι είχαμε τη χαρά και την τιμή να τη φιλοξενήσουμε στην Τοπική μας Διοίκηση. Επίσης την καλωσορίσαμε και ως νέο μέλος στη μεγάλη οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθώς την ίδια ημέρα υπέβαλλε αίτηση εγγραφής.
Πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική παρουσίαση από την κ. ΝΕΖΑ η οποία στο πρακτικό μέρος της διάλεξης μας έδειξε επιπλέον δύο ασκήσεις διαχείρισης άγχους.
Ευχαριστούμε τις γυναίκες μέλη της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης, τις συναδέλφους αστυνομικούς και πολιτικές υπαλλήλους μας τίμησαν με την παρουσία τους και πραγματοποιήθηκε μία ζεστή ομιλία, ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος για θέματα που μας απασχολούν.
Στο τέλος ευχαριστήσαμε όλες από καρδιάς την κα. ΝΕΖΑ Ελένη και συμφωνήσαμε σε μελλοντικό χρόνο να προγραμματίσουμε το ραντεβού μας για μία ακόμη διάλεξη .

Servo Per Amikeco
(υπηρετώ δια της φιλίας )
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Ζωή ΣΚΕΥΑ

Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Κ.ΣΚΑΡΛΙΟΥ ΜΗΝΑ