ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/06/2020 – ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΥΛΟΥ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email:ipathessalonikis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 29-06-2020.

Η 29η Ιουνίου είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Τιμούμε τον Προστάτη μας και Πνευματικό Καθοδηγητή των δράσεων μας, τον Απόστολο των Εθνών Παύλο. Ο Απόστολος που φώτισε όλα τα Έθνη με το κήρυγμα του και μείς επικαλούμαστε τη λάμψη της Θεόσοφου διδασκαλίας του, για να φωτίζει και το δικό μας έργο.

Ανήμερα της μνήμης του, η Τ.Δ. Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης Λειτουργική Αρτοκλασία, πρωτοστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως  κ.κ. ΒΑΡΝΑΒΑ.

Το παρών στην εκδήλωση μας έδωσαν οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης Κα ΕΥΘΥΜΙΟΥ Άννα, Κος ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Σταυρός και Κος ΚΟΥΒΕΛΑΣ Δημήτριος. Οι εκπρόσωποι του Δημάρχου Θεσσαλονίκης ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ Νικόλαος (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας) και ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος (Εντεταλμένος Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας). Ο Γενικός Επιθεωρητής Βορ. Ελλάδος Αντιστράτηγος ΣΚΟΥΜΑΣ Κων/νος. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος. Ο Γενικός Περ. Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Ασημάκη, οι Διευθυντές Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας, Τροχαίας, Άμεσης Δράσης , Αλλοδαπών, Εγκληματολογικών Ερευνών, Υ.Τ.Ε.Β.Ε., Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αντιτρομοκρατικής, οι βοηθοί Γενικού Γ.Α.Δ.Θ, εκπρόσωποι Δ/ντων Δ.Α.Ε.Θ., Εσωτερικών Υποθέσεων, Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων. Ο Πρόεδρος του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Κος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Ν.Θεσσαλονίκης Κος ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής ΙΡΑ Θεσσαλονίκης Κος ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θεόδωρος, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Κοι ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Λάζαρος και ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας Κος ΠΟΛΙΤΗΣ Ιωάννης, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας Κοι ΚΥΡΑΤΖΗΣ Στέργιος και ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων  Κος ΦΙΤΖΙΟΣ Παναγιώτης και Κα ΛΕΩΤΟΝ Δόμνα, Αξιωματικοί και Τμηματάρχες υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ., πλήθος συναδέλφων και φίλων της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος Κος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής (Υπεύθυνος Τελετής), ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος και ο Υπεύθυνος Ενημέρωσης ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗΣ Νικόλαος της Ένωσης μας, μετά το πέρας της Αρτοκλασίας υποδέχθηκαν όλους τους παρευρισκόμενους, στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, όπου παρασχέθηκε μια μικρή δεξίωση.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΖΑΤΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Επόμενο άρθροΕορτασμός Προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αποστόλου Παύλου