ΔΕΑ/ΤΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διοργάνωση Διαδικτυακής Ημερίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Θεσσαλονίκη 06-04-2021.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ημερίδα με θέμα ¨Η Σύγχρονη Εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας προς την κοινωνία. ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ¨. Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος κ. Ιορδάνης ΚΟΤΖΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ. Η ημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom την Δευτέρα 19/04/2021 και ώρα 19:00. Όσες κι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & email), προκειμένου να τους αποσταλεί το σχετικό Link, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α) μήνυμα μέσω messenger – viber στους αριθμούς τηλεφώνου

6947-270103 & 6975-909909 ή

β) μήνυμα στο e-mail: ipathessalonikis@gmail.com

-Στους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ:

Ο Ιορδάνης Κοτζαϊβάζογλου εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Έχει συγγράψει πέντε βιβλία σχετικά με την Επικοινωνία, τη Διαχείριση Κρίσεων και το Μάρκετινγκ, και πλήθος εργασιών του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή έγκριτα περιοδικά και συνέδρια.

Διδάσκει επίσης σε διάφορα Πανεπιστήμια και δημόσιους φορείς, όπως σε μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Παράρτημα Βορείου Ελλάδας, την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, και έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς ως σύμβουλος και εισηγητής σεμιναρίων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΗ Τ.Δ.Αλεξανδρούπολης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενισχύει την πρωτοβουλία της συγγραφέα-συναδέλφου Δέσποινας Γκουτζολίκα για παιδικά βιβλία για το δημοτικό σχολείο Δαμασίου , που γκρεμίστηκε στον πρόσφατο σεισμό!
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ