Δ. Τ. 16ΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ IPA ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ Ε Ν Ω Σ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
INTERNASIONAL POLICE ASSOCIATION
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – HELLENIC SECTION
Τ Ο Π Ι Κ Η Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Π Ε Λ Λ Α Σ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: 2381-0-29139
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 693 706 0170
ΤΗΛΕΦ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜ.: 6975733764
Φ Α Ξ : 2381-0-21111
E-mail : ipapellas@hotmail.gr
Τ.Κ. 58 200 – Ε Δ Ε Σ Σ Α

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «16 η Φιλική Συνάντηση Μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που θα
πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2022 στο Λουτράκι Αλμωπίας».
1. Σας γνωρίζουμε ότι η Τοπική Διοίκηση Πέλλας διοργανώνει στην περιοχή μας την 16 η Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση Μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών “INTERNAΤIONAL POLICE ASSOCIATION”, που θα πραγματοποιηθεί στις 25,26 &27 Νοεμβρίου 2022 στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ,στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου 4 ΕΠΟΧΕΣ HOTEL SPA, όπου πρόκειται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Εθνικού Τμήματος και των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας , μέλη της Ένωσης μας , εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, καθώς επίσης και εκπρόσωποι Εθνικών Τμημάτων και Τοπικών Διοικήσεων ξένων χωρών .
2. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τη Λουτρόπολη Λουτρακίου [Πόζαρ] , το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας, την πόλη των Γιαννιτσών, κλπ αξιοθέατα της περιοχής .
3. Στην τελετή προς τιμήν των συμμετεχόντων , που θα λάβει χώρα το Σάββατο 26-11-2022 και ώρα 17.30 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου, έχουν προσκληθεί οι τοπικές Αρχές, Φορείς και Σύλλογοι της περιοχής ,κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός» από τον Αστυνόμο Α΄ Ειδικών Καθηκόντων Ψυχολόγο κ. ΛΑΓΟΜΑΤΗ-ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο. Ακολούθως στον ίδιο χώρο θα γίνει η συνδιάσκεψη των εκπροσώπων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Τοπικών Διοικήσεων ,καθώς και των εκπροσώπων των Εθνικών Τμημάτων ξένων Χωρών, αναφορικά με θέματα που αφορούν τη Διεθνή Ένωση αστυνομικών.-
SERVO PER AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

-Η-
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαρία ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Προηγούμενο άρθροΔιήμερη εκδρομή IPA Φωκίδας στο Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΗμερίδα Τ.Δ.Κιλκίς «Η κυβερνοασφάλεια στην καθημερινότητα μας, αναγκαιότητα ή Επιλογή;».