«Χριστουγεννιάτικες δράσεις της I.P.A./Τ.Δ. Λέσβου»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 

Τοπική Διοίκηση ΛΕΣΒΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Χριστουγεννιάτικες δράσεις της I.P.A./Τ.Δ. Λέσβου»

 

Κατά την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) επισκέφθηκαν όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Λέσβου, ευχήθηκαν στους συναδέλφους για τις ημέρες των εορτών, τους προσέφεραν συμβολικά παραδοσιακά γλυκά και βασιλόπιτες και παρέδωσαν δώρα για τα παιδιά του προσωπικού, που αγοράστηκαν από κοινού με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου.

Στις φετινές δράσεις εκείνη που ξεχώρισε, για τα μέλη της Ένωσης με μικρά παιδιά που είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, ήταν η εμφάνιση του «Αϊ Βασίλη» και των «ξωτικών» έξω από τα σπίτια τους, όπου τραγούδησαν κάλαντα συνοδεία κιθάρας και παιδικών φωνών, ενώ χάρισαν στους μικρούς φίλους δώρα, γεμίζοντας τα πρόσωπά τους έκπληξη και χαρά.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και κατόπιν συνεννόησης με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, αντιπροσωπεία της Ένωσης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη σε σκάφη του Λιμενικού Σώματος και του Frontex που βρίσκονταν ελλιμενισμένα στον λιμένα της Μυτιλήνης. Κατά την επίσκεψη, τα μέλη της αντιπροσωπείας, που έτυχαν εγκάρδιας υποδοχής, ευχήθηκαν για τις εορτές, προσέφεραν συμβολικά δώρα και αντάλλαξαν αναμνηστικά με τους συναδέλφους που υπηρετούν στα πλωτά μέσα, οι οποίοι βρισκόμενοι σε πολύμηνες αποστολές και μακριά από τα σπίτια τους, επιχειρούν καθημερινά στην πρώτη γραμμή, συμβάλλοντας σημαντικά στην προστασία των θαλάσσιων συνόρων.

 

Μυτιλήνη,   26 Δεκεμβρίου 2021

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
 

 

 

Πολυχρόνης Κανιμάς Ελένη Μπούζουκα

Προηγούμενο άρθροΦιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο 2022-Έργα διάσημων Ελλήνων ζωγράφων από την συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης