ΧΟΡΗΓΙΑ LAPTOP ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΧΟΡΗΓΙΑ LAPTOP ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πολύγυρος 10 Ιανουαρίου 2020

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής, εκτός από την ενίσχυση των συναδέρφων μας αστυνομικών, γνωρίζοντας και την έλλειψη εξοπλισμού του γραφείου εκπαίδευσης, αποφάσισε να το ενισχύσει, με τη δωρεά ενός laptop.
Η πράξη αυτή στοχεύει στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος πάντα του προσωπικού του σώματος και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.
Η αναγκαιότητά του είναι μεγάλη, αφού είναι μέσο αναζήτησης πληροφοριών – εκπαιδευτικών βίντεων – παρουσιάσεων και διαφόρων άλλων προγραμμάτων.
Παράλληλα χρησιμοποιείται ως εργαλείο αναζήτησης, παρουσίασης και προετοιμασίας, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, βίντεο ή εγγραφών.

Είναι το πρώτο βήμα για την βελτίωση της εκπαίδευσης, το οποίο μας οδηγεί σε εκπαιδευμένους αστυνομικούς άρα ποιοτικότερη αστυνόμευση.
Μία ακόμη ενέργεια , προσφοράς, στήριξης και αλληλεγγύης απέναντι στους συναδέλφους μας και προπαντός μία δωρεά που θα αξιοποιηθεί προς όφελος του κοινού καλού.
Ευχαριστούμε το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Ελιάς ΔΕΑΣ ΑΕ για την συνεχή και ανιδιοτελής στήριξη στην Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής,

S E R V O P E R A M I K E C O

Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΑΠΛ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος ΠΑΛΛΗΣ Διονύσιος ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Προηγούμενο άρθροIPA Καρδίτσας – 6ο φιλανθρωπικό τουρνουά βόλεϊ
Επόμενο άρθροIPA Καρδίτσας – Ρίζες που μας ενώνουν