Αρτοκλασία υπέρ υγείας των Αστυνομικών μελών της και των οικογενειών τους στον ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στο ΗΡΑΙΟΝ της ΣΑΜΟΥ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣΕΝΩΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Θεμιστοκλή Σοφούλη & Πινδάρου 1
Τ.Κ 83100 Σάμος
Αυξ. Αριθμ. 28
Σάμος 1 Ιουλίου 2020
κινητό: 6937241438
 
προς: ΙΡΑ ΕΛΛΑΣ, μέλη, ΜΜΕ.
Ιδ. κοιν. προς επίτιμα μέλη: Αμυρσώνη Γιακουμή, Ζαρχανή Γεώργιο.

Δελτίο τύπου

Αρτοκλασία της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ υπέρ υγείας, αγάπης και ευλογίας  της Αστυνομικής οικογενείας.

Στα πλαίσια της 3ης εβδομάδας δράσης ΙΡΑ Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών,την Κυριακή5 Ιουλίου 2020και ώρα 8μμ ηΤοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥΔιεθνής Ένωσης Αστυνομικώνστα πλαίσια του εορτασμού, τουπροστάτη της,Αποστόλου ΠαύλουπροκάλεσεΑρτοκλασία υπέρ υγείας των Αστυνομικώνμελών της και των οικογενειών τους στον ιερό ΝαόΑποστόλου ΠαύλουστοΗΡΑΙΟΝ της ΣΑΜΟΥ. Το παρών στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη και της οικογένειές τους έδωσαν και οι πρόεδροιΙΡΑ ΦΩΚΙΔΑΣ κ. Λαμπαδάρης Ιωάννηςκαι τοεπίτιμο μέλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και πρόεδρος Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος, καθώς και συνάδερφοι από όλη την Ελλάδα οι οποίοι βρίσκονται στο όμορφο νησί για υπηρεσιακούς λόγους.
Τρεις Συνάδερφοι καλλίφωνοι ψάλτες με άριστη μουσική μόρφωση και αγάπη στη βυζαντινή μουσική παράδοση λάμπρυναν τα αναλόγια του Ιερού Ναού Απόστολου Παύλου στο Ηραίον πρόκειται για τον Πρωτοψάλτη Κωνσταντίνο Γυφτογιάννη, Εμμανουήλ Γυφτογιάννη και τον Παντελή Αδάμ, που με τον καλύτερο τρόπο έψαλλαν ύμνους και τα τροπάρια και οι βυζαντινοί ύμνοι του Αγίου πρωτοκορυφαίου Απόστολου Παύλου απεδόθησαν με τρόπο άριστο και με μοναδική καλλιτεχνική εκτέλεση της βυζαντινής μουσικής.

Μετά το τέλος της Αρτοκλασίας στον υπέροχο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού τον οποίο επιμελείται ο εφημέριος πατέρας Ελευθέριος, η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ προσέφερε καφέ χυμούς και βουτήματα σε όλους.

Αρτοκλασία Υπέρ υγείας, αγάπης και ευλογίας, στην Αστυνομική οικογένεια.
SERVO PERAMIKEKO – Υπηρετώ δια της φιλίας
ο πρόεδρος                   ο γενικός γραμματέας
Αβραμίδης Γεώργιος               Σακερλής Γεώργιος
Προηγούμενο άρθροΗ ελληνική γλώσσα εισάγεται στο Πανεπιστήμιο Singidunum του Βελιγραδίου από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021!
Επόμενο άρθροΣυγκρότηση σε Σώμα του νεου Δ.Σ. του Ελληνικού Τμήματος