Αρτοκλασία για τον εορτασμό του Προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αποστόλου Παύλου

INTERNATIONAL  POLICE  ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

HELLENIC NATIONAL SECTION

ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ

LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε

Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης

Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047

                                      E-mail: i.p.a.chania@gmail.com

Web. www.ipachania.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Εκδηλώσεις για τα 36 χρόνια από την ίδρυση της ΙΡΑ Χανίων. Αρτοκλασία για τον εορτασμό του Προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αποστόλου Παύλου.

 

Στα πλαίσια  των εκδηλώσεων για τα 36 γενέθλια της ΙΡΑ Χανίων ,

με μια σεμνή και γεμάτη κατάνυξη εκδήλωση, εορτάστηκε στα Χανιά ο Προστάτης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Απόστολος των Εθνών  Παύλος στις 29 Ιουνίου.

Στο προαύλιο του παρεκκλησίου του Αγίου Ελευθερίου, στις  Στέρνες Ακρωτηρίου , εψάλη αρτοκλασία  από τον  εφημέριο της  ενορίας Στερνών πατέρα Γεώργιο Δασκαλάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων  Μαστραντωνάκης Γεώργιος ο πρόεδρος του Συνδέσμου αποστράτων Μαυράκης Σπυρίδων και ο Γενικός Γραμματέας  Γιανναδάκης Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων Κλαουράκης Ιωάννης ,αρκετά μέλη  της Τ.Δ  ΙΡΑ Χανίων και πολίτες φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χανίων τους οποίους ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξη στο έργο μας..

Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων Ιωάννης ΠΕΡΡΑΚΗΣ αναφέρθηκε στις αξίες και τις αρχές που διέπουν την Διεθνή Ενωση Αστυνομικών και την σημασία της ενότητας και της φιλίας των αστυνομικών όλου του κόσμου λέγοντας ότι είναι πολύπλευρη και πολυσήμαντη η 29η Ιουνίου για όλους εμάς καθώς εκτός της θρησκευτικότητας αυτής της ημέρας που τιμούμε τον ΄΄Έναν μετά τον Πρώτο΄΄ Απόστολο Παύλο, των Εθνών, αντλούμε δύναμη για να συνεχίζουμε να υπηρετούμε τις αρχές του Servo Per Amikeco (Υπηρετώ δια της Φιλίας) και να αποδεικνύουμε πως ο εθελοντισμός παίρνει σάρκα και οστά στις δράσεις μας σε όλο τον κόσμο.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ξενώνα ,τις προσπάθειες και τα πρόσωπα που βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού χώρου φιλοξενίας της Ενώσεως μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομαδική φωτογράφιση των παρευρεθέντων, κέρασμα και ξενάγηση  στον  ακριβώς δίπλα ευρισκόμενο Ξενώνα φιλοξενίας Χανίων

(IPA CHANIA HOUSE) του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

 

“Servo per Amikeco”

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                               Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης  Περράκης                                             Σοφία Λογαρίδου

(τηλ 6932760270)                                               (τηλ 6980513591)

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο Τ.Δ. Ξάνθης
Επόμενο άρθρο4ο Κύπελλο Φιλίας ipa NIS – Καρδίτσας