Ανταλλαγή εγκάρδιων ευχών

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών, κ. Στέλιο ΚΑΡΑΚΟΥΔΗ, τον Πρόεδρο του παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Γεώργιο ΠΙΚΡΑΚΗ, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου κ. Νικόλαο ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ, την Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων, κ. Μαρία ΣΩΜΑΡΑΚΗ και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Νομού Λασιθίου κ. Γεώργιο ΚΑΡΤΣΑΚΗ.

Αφού ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές και χρόνια πολλά για τη νέα χρονιά, τους δωρίσαμε το ημερολόγιο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος για το 2022 που φέτος είναι αφιερωμένο στα έργα διάσημων Ελλήνων ζωγράφων από τη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης.

Τα ημερολόγια συνόδευσε το γούρι μας για τον καινούριο χρόνο, δημιουργία του καταστήματος «ΑΡΓΑΣΤΗΡΙ- ΡΕΘΥΜΝΟ», βασισμένο σε μια ιδέα του Προέδρου κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη, το οποίο έχει σταλεί, επίσης, στους Προέδρους των Τοπικών Διοικήσεων της ΙΡΑ ολόκληρης της Ελλάδας.

Το σήμα κατατεθέν της Ένωσης «Υπηρετώ δια της φιλίας» κυριαρχεί στη σκέψη όλων των μελών της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου. Είναι ένας υψηλός σκοπός, που καταξιώνει τον άνθρωπο και δίνει μιαν άλλη διάσταση στη ζωή.

 
 

Προηγούμενο άρθροΣημαντικές συναντήσεις Τ.Δ. Χίου
Επόμενο άρθροΚοινωνικές δράσεις Τ.Δ.ΣΑΜΟΥ