Αναστολή εργασιών 36ου Πανελληνίου Συνεδρίου

Αθήνα  13 Απριλίου  2020

ΠΡΟΣ : ΤΔ ΧΩΡΑΣ ΙΡΑ

ΚΟΙΝ: ΔΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΤΜΗΜΑΤΟΣ / ΔΕΑ

ΘΕΜΑ: Αναστολή σύγκλισης ΠΣ και Γενικών Συνελεύσεων ΤΔ λόγω ανωτέρας βίας, παγκόσμια πανδημία (COVID-19).

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δεδομένου ότι δεν είναι σαφές προς το παρόν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση από την παγκόσμια πανδημία (COVID-19), τα δε μέτρα που ελήφθησαν από την Κυβέρνηση, υπό τις παρούσες συνθήκες αντανακλούν και στη λειτουργία της Ένωσής μας.
Όπως σας ενημερώσαμε, είχαμε  ζητήσει από το Νομικό μας Σύμβουλο (σας κοινοποιήσαμε τη γνωμοδότησή του) για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν τόσο οι ΤΔ που η θητεία των Διοικητικών τους Συμβουλίων έληξε ή λήγει για την πραγματοποίηση των εκλογών τους, όσο και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει το ΕΤ για τη σύγκληση του 36ου εκλογοαπολογιστικού Πανελληνίου Συνεδρίου, που είχε προγραμματισθεί 6 με 10 Μαΐου 2020 στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, HOTEL POSEIDON PALACE.

Σε τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού μας Συμβουλίου 11 και 12-4-2020, αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ την  αναστολή των παραπάνω μέχρι την άρση των περιοριστικών μέτρων της Κυβέρνησης και εννοείται ότι θα δοθεί χρόνος στις ΤΔ να πραγματοποιήσουν τις εκλογές τους πριν το ΠΣ.
Σε νέα σύγκληση του Δ.Σ., θα γίνει εκτίμηση των μέτρων και θα αποφασίσουμε για τις ημερομηνίες σύμφωνα με το Καταστατικό του Ε.Τ., τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας και τη Γνωμοδότηση του Νομικού μας Συμβούλου.
Πρωταρχικό μας μέλημα να μη θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων και κατ’ επέκταση την υγεία όσων θελήσουν να συμμετάσχουν στο Π.Σ.
Ευχές για Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλό Πάσχα!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης   ΠΑΠΑΣ Βασίλειος

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Προέδρου για τα 55 χρόνια του ΕΤ & Ευχές Πάσχα
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13-04-2020- Τ.Δ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ