Αλληλεγγύη στο Λίβανο

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης για χορηγία ιατρικών ειδών και φαρμακευτικού εξοπλισμού, θέλοντας να σταθεί σθεναρά δίπλα στον λαό του Λιβάνου, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, στον απόηχο των άνευ προηγουμένων τραγικών εκρήξεων που συντάραξαν τη Βηρυτό και άφησαν πίσω τους εκατοντάδες θύματα, χιλιάδες τραυματισμένους και μεγάλες καταστροφές στις υποδομές.
Στηρίζουμε αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και στεκόμαστε δίπλα για τη στήριξη της χώρας καθώς οδεύει προς την αποκατάσταση των ζημιών και την ανάκαμψη.
Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 17-09-2020,ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τιμήματος κ. Βαλατσός Βλάσιος συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Ταμία και μέλος της ISCC κ. Παργινό Χρήστο, αφού ήρθαν σε επικοινωνία και συνεννόηση με την οργάνωση Γιατροί του Κόσμου, επισκέφτηκαν το πολυιατρείο τους στο κέντρο της Αθήνας όπου και τους παρέδωσαν τα ιατρικά είδη και φαρμακευτικό εξοπλισμό σύμφωνα με τις συνημμένες λίστες, από τους γιατρούς τους που βρίσκονται στο πεδίο και στα νοσοκομεία στα οποία υπάρχουν μεγάλες ανάγκες, όπως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Rafik Hariri, το Νοσοκομείο Sacre Coeur και άλλα νοσοκομεία επειγόντων περιστατικών στο Λίβανο.
Σε στιγμές όπως αυτή, είναι ανάγκη να ενωνόμαστε γύρω από τον κοινό ανθρωπιστικό σκοπό, κάνοντας ο καθένας τα πρέποντα από την πλευρά του, ώστε να βοηθήσουμε να ανακουφιστεί ο πόνος και να σωθούν οι ζωές πολλών Λιβανέζων.

Servo per Amikeco
Υπηρετώ δια της φιλίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΛΑΤΣΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ    ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου Εθιμοτυπικής επίσκεψης της Αντιπροέδρου της ΙΡΑ Φωκίδας Σαπεροπούλου Αναστασίας στα γραφεία της ΙΡΑ Χανίων
Επόμενο άρθροΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.ipamakedonia.gr