6η Γενική Συνέλευση Τ.Ε.Α.ΕΤ.ΔΕΑ.Π.Λ.

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ & ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

6η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Τ.Ε.Α.ΕΤ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.

Η 6η ετήσια Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων Νομών της Επικράτειας Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. πραγματοποιήθηκε  την Σετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στη Γλυφάδα (Ξενοδοχείο PALACE).

Συμμετείχαν το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, οι Αντιπρόσωποι των Νομών, οι συνεργάτες του ταμείου καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι.

  Για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ως Πρόεδρος ο κ. ΚΑΤΣΙΓΑΝΝΗΣ Αθανάσιος και ως Γραμματείς οι κ.κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας-Βαλάντης και ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Αθανάσιος.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν:

1. Πεπραγμένα Δ.Σ. χρονικής περιόδου από Νοέμβριο 2016 έως Νοέμβριο 2017.

2. Ισολογισμός Χρήσεως 2016 & Έκθεση Ελεγκτή Ορκωτού Λογιστή.

3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

4. Εκτέλεση Προϋπολογισμού Έτους 2017.

5. Τροποποίηση του καταστατικού του ταμείου ώστε τα μέλη υπό όρους και προϋποθέσεις που θα καθοριστούν από αναλογιστική μελέτη και κατόπιν εγκρίσεως της από την Ανεξάρτητη Εθνική Αναλογιστική Αρχή,  να έχουν το δικαίωμα, κατόπιν αιτήσεως του, προς το Δ.Σ. του Ταμείου να ζητήσουν αντί για εφάπαξ καταβολή της ατομικής τους μερίδας, την καταβολή σύνταξης από το Ταμείο.

6. Να μειωθεί το ελάχιστο ποσό της μηνιαίας εισφοράς, μόνο για τους σπουδαστές των σχολών των τριών σωμάτων και για το χρονικό διάστημα της εκπαίδευσής τους, από 30€ που είναι σήμερα σε ποσό που θα καθοριστεί από σχετική αναλογιστική μελέτη και κατόπιν εγκρίσεως της από την Ανεξάρτητη Εθνική Αναλογιστική Αρχή. Επίσης μόνο για τους σπουδαστές των σχολών των τριών

σωμάτων, η κράτηση του ποσού των 20€ που αντιστοιχεί στην εγγραφή να γίνεται σε δύο ισόποσες δόσεις αντί εφάπαξ που ισχύει σήμερα.

  7. Παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ προκειμένου να εξετάσει και να παρουσιάσει στην επόμενη Γενική Συνέλευση εμπεριστατωμένη εισήγηση – πρόταση στηριζόμενη σε αναλογιστική μελέτη με την οποία να παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη, πέραν της μηνιαίας εισφοράς, να καταβάλουν εφάπαξ χρηματικό ποσό μία φορά το χρόνο στην ατομική τους μερίδα του Κλάδου Εφάπαξ.

Με εκτίμηση Για την 6η Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων Νομών Επικρατείας Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.

Προηγούμενο άρθροΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ NEWSLETTER
Επόμενο άρθροΕυχές Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών