5η Εθελοντική Αιμοδοσία- Τ.Δ.Κοζάνης

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου – Κοζάνη

Τ.Κ. 50 132

 

Κοζάνη, 15 Ιουλίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ)

 

Με ιδιαίτερη μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε την 06-07-2021 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) εθελοντική αιμοδοσία, με μέριμνα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειου».

Ύστερα από το κάλεσμα της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης στα μέλη της και μη, η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών ήταν συγκινητική και οι φιάλες αίματος, οι οποίες συγκεντρώθηκαν, διατέθηκαν για τις ανάγκες της Τράπεζας αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

H εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και αλτρουισμού, καθώς και απόδειξης κοινωνικής ευαισθησίας. Αφιερώνοντας 5΄λεπτά από τον χρόνο μας, δίνοντας αίμα, χαρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Για μια ακόμη φορά η τοπική μας διοίκηση έστειλε το μήνυμα της αξίας της εθελοντικής αιμοδοσίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς ελπίδας και ζωής προς το συνάνθρωπό μας. Η  συμμετοχή των αιμοδοτών, καθώς και η τεράστια ανθρωπιά που επέδειξαν, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις δράσεις μας με αμείωτη ένταση για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φωτεινή ΡΩΜΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους Εθελοντές αιμοδότες συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν αίμα, όσο και αυτούς που δεν μπόρεσαν να δώσουν, καθώς και το προσωπικό της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης για την άψογη συνεργασία.

 

Η Πρόεδρος

 

ΡΩΜΑ Φωτεινή

Η Γ. Γραμματέας

 

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός Αποστόλου Παύλου στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο37ο Πανελλήνιο Συνέδριο -16-20.9.2021 Ναύπλιο Αργολίδας