ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΝΕΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email:ipathessalonikis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 09-0452022.

Η ΙΡΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα 09/05/2022 στο Αμφιθέατρο του ΑΜΕΘ τον πρώτο κύκλο Συζητήσεων – Ενημέρωσης & Προβληματισμού, σε πλαίσια Στρογγυλής Τραπέζης με την συμμετοχή διακοσίων πενήντα (250) μαθητών σε δύο γκρουπ, του 4ου ΓΕΛ Ευόσμου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την Οδηγική Συμπεριφορά των Εφήβων μας ως Νέοι Οδηγοί και με πρώτιστο και βασικό μέλημα την Ασφάλεια.
Μία δράση της Ένωσης μας, αναλογιζόμενη την διαχρονική μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας (1η αιτία θανάτου των εφήβων μας, αλλά και στις ηλικίες 18-34), καθώς επίσης για το πρώτιστο αγαθό της ζωής των νέων μας.
Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Υ/Α ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και Γ.Γ. της Ένωσης μας, ο οποίος με την εξειδίκευση του αντικειμένου από τη Σχολή Οδικής Ασφάλειας, κέρδισε με τον λόγο του και τα παραστατικά παραδείγματα, τον προβληματισμό των μαθητών της σχέσης των νέων οδηγών με τα τροχαία ατυχήματα.
Παρόντες στην εκδήλωση μας ήταν ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, το Μέλος και Επιτηρητής Επιτροπών κ. ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας και Αναπλ. Ταμίας κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ο Λυκειάρχης του Σχολείου κ. ΜΠΙΣΜΠΟΣ Γεώργιος, ο Υποδ/ντής του Σχολείου κ. ΔΕΚΑΚΗΣ Στέφανος και οι αξιότιμοι Καθηγητές αυτού.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας
Επόμενο άρθροΠροσφορά Τροφίμων- Τ.Δ.Τρικάλων