500 μάσκες παραδόθηκαν από την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Νομού Σάμου

Θεμιστοκλή Σοφούλη και Πινδάρου 1

Τ.Κ 83100 Σάμος

κινητό: 6937241438

Σάμος 18 Απριλίου 2020

Δελτίο Τύπου

 

Θέμα:500 μάσκες παραδόθηκαν από την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου.

 
προς: Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ΓραφείοΑρχηγού ΕλληνικήςΑστυνομίας, Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ, ΜΜΕ.

500 μάσκες παραδόθηκαν από την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου 2020, για την ενίσχυση των αστυνομικών που βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος κάθε μέρα.
Την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ για αυτήν την τόσο σημαντική προσφορά ευχαρίστησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου Ταξίαρχος κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, ο οποίος τόνισε πως όλες οι μάσκες θα επιδοθούν άμεσα σε όλους τους αστυνομικούς.

Από την πλευρά της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αβραμίδης (ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Μαιστρέλη και τον πρόεδρο ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Γεώργιο Ζαρχανή) ανέφερε πως ήταν ελάχιστη υποχρέωση των μελών της ΙΡΑ να στηρίξουν τους Συναδέλφους Αστυνομικούς, τους ανθρώπους του πρώτου καθήκοντος.

«Αυτή τη στιγμή, που όλοι πολεμάμε με ένα αόρατο εχθρό, χωρίς να γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του, αλλά μόνο τις επιρροές του, ο καθένας πρέπει να σταθεί στο ύψος της ευθύνης του, όχι μόνο της ατομικής αλλά και της συλλογικής» ανέφερε.

Για αυτό και τώρα, που οι αστυνομικοί βρίσκονται μπροστά στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης, θεωρεί πως όλη η κοινωνία πρέπει να τους στηρίξει υλικά, ηθικά

και πιστεύει πως με αυτό το κριτήριο θα μπορέσουν να σταθούν οι Αστυνομικοί όρθιοι, «γιατί η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους, και χρειάζεται να είμαστε όρθιοι».

Εξέφρασε δε τη στήριξη των μελών της ΙΡΑ όχι μόνο σήμερα αλλά και αύριο, και πως θα τους στηρίζουν πάντα με την καλύτερη διάθεση.

SERVO PERAMIKEKO

Για το Δ.Σ

ο πρόεδρος                          ο γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος               Σακερλής Γεώργιος

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου – Παραλαβή δωρεάς μασκών Σ/Μ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Επόμενο άρθροΠαράδοση τροφίμων στο γηροκομείο