ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση για τις δωρεάν μαστογραφίες από την Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Η Τοπική μας Διοίκηση σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία  και με  χορηγό την εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder Hellas, πραγματοποίησε τριήμερη δράση (Τετάρτη 15/12, Πέμπτη 16/12 και Παρασκευή 17/12) προληπτικών μαστογραφιών για τις γυναίκες Αστυνομικούς και τις  συζύγους Αστυνομικών , ηλικίας 40-70 ετών.

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συνεχίζοντας το «Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού», βρέθηκε μετά από πρόσκλησή μας,  αύλειο χώρο των σχολών ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Μεσογείων 96.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού διενεργήθηκε προληπτικός έλεγχος σε πάνω από 150 γυναίκες.

Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα και στην Ελληνίδα Αστυνομικό, γιατί η προσφορά τους  στην κοινωνία μας είναι ανεκτίμητη.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη

του Διοικητικού Συμβουλίου

Servo per Amikeco

Υπηρετώ δια της φιλίας

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού παιδικής ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Χαλκιδική με θέμα ««Χριστούγεννα 2021 στην Ευρώπη»
Επόμενο άρθροΠροσφορά τροφίμων σε σεισμόπληκτη οικογένεια στο Δαμασούλι Τυρνάβου