Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή IPA Λέσβου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 

Τοπική Διοίκηση ΛΕΣΒΟΥ

 

 

ΠΡΟΣ

Σελίδα ΕΤ IPA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση από την IPA/Τ.Δ. Λέσβου»

 

Χαρά, αισιοδοξία και γλυκές εκπλήξεις χάρισε ο «Αϊ Βασίλης» σε όλα τα παιδιά που παρά τη χαμηλή θερμοκρασία παραβρέθηκαν φέτος με τους γονείς τους στη Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το απόγευμα της Κυριακής 19-12-2021 στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μυτιλήνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με συμβολικό στολισμό – φωταγώγηση δέντρου, που βρίσκεται φυτεμένο στην αυλή της πινακοθήκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Τσακύρη, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συνοδεία κιθάρας από τον Πάνο Γαληνό.

Τα παιδικά χαμόγελα ζέσταναν την ατμόσφαιρα, ο ταχυδακτυλουργός «Nikola» μάγεψε τους μικρούς φίλους και ο κλόουν «Θοδωρής» τους ξετρέλανε με τα μπαλόνια και τα αστεία του, ενώ τα «ξωτικά» πρόσφεραν ζεστή σοκολάτα και χριστουγεννιάτικα εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Τα παιδιά διασκέδασαν και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το όμορφο και πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

 

Μυτιλήνη,   20 Δεκεμβρίου 2021

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος   Η Γεν. Γραμματέας
   

 

 

 
Πολυχρόνης Κανιμάς   Ελένη Μπούζουκα

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη κοινωνική δράση της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής-ipa chalkidiki