ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 38ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 

Την 21- 24 Οκτωβρίου 2021, έλαβε χώρα στην Λευκωσία, το 38o Παγκύπριο Συνέδριο του Κυπριακού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ, στο οποίο ήταν φυσικό και επόμενο να συμμετάσχει και το Εθνικό μας Τμήμα. Το Εθνικό μας Τμήμα εκπροσώπησε ο Πρόεδρος μας κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, ο οποίος συνοδευόταν τον υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων μας κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα, το μέλος μας κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά, καθώς και από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Αρκαδίας κ. ΚΑΣΣΙΜΟ Σωτήριο.

Στο ανωτέρω Συνέδριο συμμετείχαν πάνω από (10) αντιπροσωπείες Κρατών μελών της Ενώσεως μας και υπήρξε γνωριμία με όλους, συζήτηση για την Ένωσή μας και τέθηκαν οι βάσεις για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ μας.

Ευχαριστούμε  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του αδελφού Κυπριακού Τμήματος της ΙΡΑ- ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημήτριο & τον Γ. Γραμματέα κ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ Κυριάκο, καθώς και το κάθε μέλος του Κυπριακού Τμήματος ΙΡΑ, που μας “αγκάλιασαν” από την πρώτη στιγμή της άφιξής μας στην δεύτερη Πατρίδα μας την Κύπρο, και οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να γνωρίσουμε πράγματα/ μέρη που ενδεχομένως έως τώρα αγνοούσαμε!

*Μεγάλη θλίψη και νοσταλγία, στο οδόφραγμα της Λήδρας/ Λευκωσία/ Κατεχόμενα & στα Φυλακισμένα Μνήματα!

*Θρησκευτική κατάνυξη στην Ιερά Μονή Κύκκου.

Σας αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, τόσο για την διοργάνωση, όσο και για την υποδειγματική φιλοξενία σας!!!

Σας περιμένουμε στη Ελλάδα σύντομα, τόσο εσάς, όσο και τους νέους φίλους μας από όλο τον κόσμο!!!

Οι επαφές του Εθνικού μας Τμήματος με τα υπόλοιπα Κράτη μέλη της Ενώσεώς μας, θα συνεχίσουν να είναι στενές και άρρηκτες, προς όφελος των μελών μας.-

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος      ΠΑΠΑΣ Βασίλειος

 

 

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ι.Ρ.Α. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθρο«Επίδοση χρηματικού ποσού σε συνάδελφο λόγω προβλήματος υγείας.»