Φιλανθρωπικός αγώνας για το “Χαμόγελο του παιδιού”

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

International Police Association (I. P.A.)

Σύμβουλος Οικονομικού & Κοινωνικού Συμβουλίου Ο.Η.Ε.

Μη  Κυβερνητική Οργάνωση

ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΧΑΪΑΣ

Γούναρη 52,Τ.Κ.26222,ΠΑΤΡΑ

e-mail: ipa.axaias@gmail.com

6  ) 6973426827

Πάτρα, 18 Νοεμβρίου 2021

Αριθμ. Πρωτ.: 15/2021

                                     

Προς: Ελληνικό Τμήμα Δ.Ε.Α.

Κοιν.: Έντυπο & Ηλεκτρονικό Τύπο

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 

ΙΡΑ/Τ.Δ. ΑΧΑΪΑΣ – ΙΡΑ/Τ.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

 

Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου με διαφορετικό χαρακτήρα διεξήχθη στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο γήπεδο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ», την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, ανάμεσα στην Τ.Δ. Αχαΐας και την Τ.Δ. Καρδίτσας, της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, με νικήτρια την πρώτη (3-2). Ο σκοπός του τουρνουά ήταν φιλανθρωπικός αφού τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για τους σκοπούς του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Οι ομάδες παρουσιάζοντας ωραίο θέαμα έβαλαν γκολ για το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», υποστηρίζοντας το έργο και τις δράσεις του εν λόγω οργανισμού για μία ακόμη φορά, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους στο τεράστιο έργο που επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από του θεατές, τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αχαΐα και στην Καρδίτσα αλλά και τους φίλους της ΙΡΑ, αντιστοιχεί σε 897,07 ευρώ τα οποία και αποδόθηκαν στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Παράρτημα Πάτρας) που κάλυψε υγειονομικά τον αγώνα ποδοσφαίρου,  την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΑΧΑΪΑΣ για την παραχώρηση του γηπέδου, τους εργαζόμενους των αθλητικών εγκαταστάσεων «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ» για την άψογη συνεργασία, τους Διοικητές των υπηρεσιών για την διευκόλυνση των συναδέλφων – αθλητών – διαιτητών και τα μέλη της επιτροπής διεξαγωγής του τουρνουά για την καθοριστική συνδρομή τους.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στο  πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Αλέξη Παπαγιαννόπουλου καθώς και στο ασφαλιστικό γραφείο της κ. Πηνελόπης Κατσαρού, για την ουσιαστική τους συνδρομή στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσής μας, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν για την διεξαγωγή του τουρνουά.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

     ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αναστάσιος                                                          ΠΕΤΤΑ Ιωάννα

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροH I.P.A. Φωκίδας στα Καλάβρυτα (14-11-2021)
Επόμενο άρθρο14 Νοεμβρίου 2021 – Συμμετοχή στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο