4ήμερη επίσκεψη Δ.Σ. Εθνικού Τμήματος στην Θεσσαλονίκη

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Θεσσαλονίκη 10-11-2021

Το τετραήμερο από 03 έως 06/11/2021 με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά υποδεχτήκαμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.P.A.) κ. ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. ΠΑΠΑ Βασίλειο (Γ.Γ.), κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνο (Β΄ Αντιπρόεδρο), κ. ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Ειρήνη (Γ΄ Αντιπρόεδρο), κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα (Αναπλ. Γ.Γ.), κ. ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ Αχιλλέα (Ταμία), κ. ΠΑΡΓΙΝΟ Χρήστο (Αναπλ. Ταμία), κ. ΧΡΑΠΑ Παντελή (Δημοσίων Σχέσεων), κ. ΚΟΝΤΑΚΟ Χρήστο (Μέλος), τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γεώργιο, και τα μέλη της Ε.Ε. κ. ΚΑΣΙΜΟ Σωτήριο και κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Χρήστο.

Την πρώτη μέρα της παραμονής του ΔΣ του Εθνικού Τμήματος στην πόλη μας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εκτός Αθηνών το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος, σε αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Grand Palace, δείγμα της διαφορετικής φιλοσοφίας και της εξωστρέφειας που έχουν υιοθετήσει από την αρχή της θητείας τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του νέου ΔΣ. Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος, απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ενώ παρακολούθησαν τις εργασίες, ο Γ.Γ. της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Τ.Δ. Καβάλας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Θεμιστοκλής και ο πρώην Παγκόσμιος Γ.Γ. κ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ Ιωάννης. Το βράδυ ακολούθησε γεύμα εργασίας με την συμμετοχή και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, καθώς και του προέδρου της  Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεωργίου και του Γ.Γ. κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεωργίου.

Την δεύτερη μέρα το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου, τον Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, επισκέφτηκαν την φυσική ηγεσία του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει έδρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Λάζαρο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Ασημάκη και τον Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Χρήστο, καθώς και τα γραφεία της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα. Μετά το πέρας της επίσκεψης στο Α.ΜΕ.Θ. ακολούθησε καφέ και γεύμα, όπου τα μέλη του ΔΣ του Εθνικού Τμήματος και του Δ.Σ. της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις για θέματα που αφορούν την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών. Το βράδυ ακολούθησε γεύμα σε κοσμικό κέντρο της πόλης που παρέθεσε προς τιμήν των καλεσμένων ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας.

Την Τρίτη μέρα το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου, τον Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή, περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης της Θεσσαλονίκης, επισκεπτόμενοι το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου με τις κατακόμβες, τα κάστρα της Άνω Πόλης και τον Πύργο του Τριγωνίου.  Μετά το πέρας της περιήγησης επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ο Δ/ντής των καταστημάτων «Δίκτυο» και επίτιμο μέλος της I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος που συμμετείχαν τα μέγιστα  στην οργάνωση των εκδηλώσεων-επισκέψεων και παραμονής των φιλοξενούμενων. Το βράδυ ακολούθησε αποχαιρετιστήριο γεύμα με λαϊκό γλέντι σε κατάστημα του ιστορικού κέντρου της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Την τέταρτη ημέρα, το προεδρείο της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο προσφέροντας γλυκά στους καλεσμένους μας και για να τους ευχηθούν καλή επιστροφή στους νομούς τους.

Ευχαριστούμε τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, που κάλυψε εξ ολοκλήρου το κόστος διαμονής, διατροφής, επισκέψεων κ.λ.π. για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. του Εθνικού Τμήματος.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ –  SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΣημαντικές επισκέψεις – Τ.Δ. Θεσπρωτίας
Επόμενο άρθροΔωρεά εξοπλισμού σε Αστυνομική Υπηρεσία