Δράσεις της Τ.Δ. Τρικάλων

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail: ipatrikala@yahoo.gr Facebook: Ipa Trikala

www.ipatrikala.gr

Τρίκαλα,  26 Οκτωβρίου  2021

 

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο     Τ  Υ  Π  Ο  Υ

 

– Η Τοπική μας, μετά από αρκετό καιρό, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών,  το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου 2021 διοργάνωσε δράσεις για τα μέλη της και τις οικογένειές τους τόσο για να γνωρίσουμε, να θυμηθούμε και να διατηρήσουμε τις παραδόσεις του τόπου μας, όσο και για να γνωρίσουμε τον ίδιο τον τόπο μας και τις ομορφιές του και παράλληλα να γυμναστούμε.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο αποστακτήριο «Μπαρμπαγιάννης» στη Χρυσαυγή Τρικάλων βγάλαμε τα δικά μας τσίπουρα… Μια πολύ ωραία βραδιά, παρακολουθήσαμε την διαδικασία απόσταξης του τσίπουρου, το οποίο και δοκιμάσαμε συνοδεία πλούσιων μεζέδων και παραδοσιακής μουσικής. Μια παράδοση πολλών χρόνων, Οκτώβριο και Νοέμβριο τα νοικοκυριά στα χωριά βγάζουν το τσίπουρο της χρονιάς. Γύρω από το καζάνι συγγενείς και φίλοι απολαμβάνουν την παρέα, συνοδεία ποτών και μεζέδων.

Και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήσαμε πεζοπορία στα Μετέωρα. Με τον καιρό σύμμαχο σε μια ήπια διαδρομή, 3 ωρών περίπου, κατάλληλη για όλους, ανάμεσα στο πέτρινο δάσος, με τους επιβλητικούς βράχους και το μοναδικό φυσικό τοπίο με τα φθινοπωρινά χρώματα, να ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους, καθώς και τους φιλοξενούμενους μας από την Τοπική Διοίκηση Πιερίας που συμμετείχαν.

Η μοναδικότητα του φαινομένου των Μετεώρων και οι πολλές περιπατητικές διαδρομές μας ’’υποχρέωσαν’’ να ανανεώσουμε το ραντεβού μας !!!

 

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

 

             ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος                           ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος

Προηγούμενο άρθροΗμέρα της Ελληνικής Αστυνομίας- Εορτασμός Αγίου Αρτεμίου
Επόμενο άρθροΔράσεις μηνός Οκτωβρίου 2021- Τ.Δ. Αργολίδας