3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ Ε.Τ./ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΙΓΙΟ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Σύμβουλος Οικονομικού & Κοινωνικού Συμβουλίου Ο.Η.Ε.
Μη  Κυβερνητική Οργάνωση
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ΑΧΑΪΑΣ
Γούναρη 52,Τ.Κ.26222,ΠΑΤΡΑ
e-mail: tasosnikolaoy@gmail.com

Πάτρα 24 Ιουνίου 2020
Αριθ.πρωτ.:  20/2020
Προς:   : Ελληνικό Τμήμα Δ.Ε.Α.
Δ.Α. Αχαΐας /Γ.Ε.Λ.
Έντυπο & Ηλεκτρονικό Τύπο

3η Εβδομάδα δράσης – Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αίγιο

Στα πλαίσια της 3ης εβδομάδας δράσης που λαμβάνει χώρα σε όλη την Ελλάδα η Τοπική μας Διοίκηση από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Αχαΐας , πραγματοποίησε την 1Η εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο της αστυνομίας στο Αίγιο, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου.
Η ανταπόκριση των συναδέλφων υπήρξε συγκινητική. Συλλέχτηκαν 15 φιάλες αίματος. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και συγκεκριμένα στις κκ. Μασούρα Παναγιώτα, Μπαγιωνέτα Σοφία και Καζάνη Μαρία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν αλλά και βοήθησαν καθοριστικά για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.

Στον χώρο βρέθηκε αντιπροσωπεία των δυο ενώσεων και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Τσίτσικας Χαράλαμπος και ο Γεν. Γραμματέας Μπαλάσης Γεώργιος από την Ε.Α.Υ.Α. και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. ΦΩΤΟΓΛΟΥ Σπυρίδων από την Τοπική μας Διοίκηση.
Στο περιθώριο της δράσης μας η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Σ.Α. Αιγιαλείας και συναντήθηκε με το προεδρείο. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο και συγκινητικό κλίμα και δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση για στενότερη συνεργασία και από κοινού δράσεις στο μέλλον.

SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                ΠΕΤΤΑ ΙΩΑΝΝΑ

Προηγούμενο άρθροΑρχαιρεσίες της Τοπικής Διοίκησης Φλώρινας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής
Επόμενο άρθροΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΝΕΟ Δ.Σ. Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.) 23-6-2020