1η Παγκόσμια συνδιάσκεψη γυναικών αστυνομικών στο Ηράκλειο Κρήτης

Τον γύρο του κόσμου θα κάνει το cd της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών! Ένα cd γεμάτο από Ελλάδα, Κρήτη και Ηράκλειο κάνει τον γύρο του κόσμου και προωθείται από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών. Η πόλη θα γεμίσει με ένστολες από όλο τον κόσμο και στόχος εκτός από την ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με το θέμα της πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος, είναι και η διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό!

Η 1η Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών του κόσμου που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από 1 έως 5 Οκτωβρίου 2014.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α Μανόλης Ζαχαριουδάκης:
«Η Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών φιλοδοξούμε να αποτελέσει σταθμό στην ιστορία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσής Αστυνομικών, αποδεικνύοντας ότι οι συνάδελφοί μας σε καιρούς χαλεπούς έχουν το σθένος όχι μόνο να αντιμετωπίζουν την σκληρή πραγματικότητα αλλά και να οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο βασισμένο στην ισότητα, τη δικαιοσύνη, την αξιοκρατία χωρίς αποκλεισμούς, με κριτήρια φύλλου, πεποιθήσεων κλπ.»

Το ταξίδι του cd ξεκίνησε προς τους συναδέλφους Αστυνομικούς σε όλες τις χώρες του κόσμου, με πρώτη στάση τις Σέρρες όπου θα διεξαχθεί η φιλική συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων Ελλάδας από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου του 2014.

Προηγούμενο άρθροΔημοσίευμα εφημερίδος “Η φωνή των Πειραιωτών”
Επόμενο άρθρο11ο Συνέδριο (Ναύπλιο, 1995)