12 Ιανουαρίου 2011

Με λύπη μας ανακοινώνουμε (10-1-2011), το θάνατο του επιτίμου προέδρου της Δ.Ε.Α. (1979-1991) κ. Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου. Το Ελληνικό τμήμα επροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος, ο ΑΆ αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Γιαννακόπουλος και τα μέλη της ΤΔ Θεσσαλονίκης κκ Παυλίδης Θεόδωρος και Χριστόδουλος Χριστοδουλής. Το Ελληνικό τμήμα θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση στον ιερό Ναό Παμεγίστων Ταξιαρχών (σχολές Αστυνομίας Mεσογείων) σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί σύντομα

Απεστάλει η εγκύκλιος για τη Γενική Συνέλευση του 27ου Πανελληνίου Συνεδρίου σε όλες τις Τοπικές Διοικήσεις καθώς και τα έντυπα για τις δράσεις/εκδηλώσεις των επιτροπών, και τις συμμετοχές, τα οποία αφού συμπληρωθούν, πρέπει να αποσταλλούν στη γραμματεία της Ένωσης, μέχρι τις 25-2-2011.
Σας ενημερώνουμε οτι οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πανελληνιο Συνέδριο, των εκροσώπων, παρατηρητών και επισκεπτών, πρέπει να αποσταλλούν το αργότερο μέχρι 25-2-2011, προκειμένου να κατοχυρώσουμε τη διαθεσιμότητα των δωματίων. Μετά την ημερομηνία αυτή, αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο, οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν ίσως μετακινηθούν σε άλλο ξενοδοχείο, ίδιας κατηγορίας, με δωρεάν μετακίνηση από και πρός το συνεδριακό κέντρο και τις αίθουσες εκδηλώσεων.

Το κόστος συμμετοχής καθορίστηκε σε 320 ευρώ (μονόκλινο), 270 ευρώ (δίκλινο) και 230 ευρώ (τρίκλινο) το άτομο. Η τιμή περιλαμβάνει τη διαμονή, διατροφή μεταφορές και ξεναγήσεις. Τα ποτά δεν περιλαμβάνονται στη τιμή.
Το πρόγραμμα του Πανελληνίου Συνεδρίου θα αποσταλλεί σύντομα.
Αποφασίσθηκε η συμμετοχή του αναπλ. Γεν. Γραμματέα κ. Μαρούντα Ν. στην εκδήλωση κοπής της πίττας στη ΤΔ Αχαϊας καθώς και του προέδρου κ Κατσαρόπουλου Γ. στη ΤΔ Σάμου.
Αποφασίσθηκε η ενημερωτική επισκεψη στις ΤΔ Κρήτης και τις σχολές δοκίμων (Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθείου) για θέματα Δ.Ε.Α και Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α., η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μεταξύ 24-27/1/2011. Στη συνέχεια το Φεβρουάριο θα πραγματοποιηούν ενημερωτικές επισκέψεις στις ΤΔ της Θράκης και τις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την 31-1-2011 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο κ. Αρχηγό της Ελλ. Αστυνομίας, με θέματα προς συζήτηση σχετικά με τη Δ.Ε.Α. και το Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α. Για τα αποτελέσματα των συναντήσεων θα ενημερωθείτε προσεχώς.

Για το σεμινάριο νέων Αστυνομικών στην Ολλανδία τον Αύγουστο, επελέγησαν δύο Αστυνομικοί απο τις ΤΔ Λακωνίας και Φθιώτιδας αντίστοιχα.
Για τα σεμινάρια στο εκπαιδευτικό κέντρο της Δ.Ε.Α. στο Gimborn της Γερμανίας, εγκρίθηκαν τα αιτήματα 2 μελών μας, από τις ΤΔ Λέσβου και Αθηνών.
Επελέγησαν οι εκπροσωπήσεις για τη Μεσογειακή Συνάντηση και το Παγκόσμιο Συνέδριο. Θα συμμετέχουν οι Κατσαροπουλος Γ, Βαλατσός Β., Μαρούντας Ν. και Παπάς Β στη πρώτη και Γιάχος Σ., Καραπατάκης Ι. και Κάρκαλης Κ. στη δεύτερη.
Αποφασίσθηκε η ανάληψη του 39ου Παγοσμίου συνεδρίου το 2014 στην Ελλάδα. Ως οργανωτική επιτροπή ορίσθηκαν οι Κατσαρόπουλος Γ., Καραπατάκης Ι., Γιάχος Σ. και Κάρκαλης Κ. Λεπτομέρειες για το τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής θα γίνουν γνωστές σύντομα.

Προηγούμενο άρθρο13 Σεπτεμβρίου 2010
Επόμενο άρθρο8 Ιουνίου 2011