Εφαρμογή I.P.A. - I.P.A. Club

Νοε 27, 2016

Με μεγάλη χαρά και πραγματικά μετά από πολύ προσωπικό μου χρόνο και κόπο σας παρουσιάζω την εφαρμογή του I.P.A. Club η οποία μετά απο ομόφωνη απόφαση της Γενικής συνέλευσης της Ζακύνθου , πήρε μορφή.

Η Εφαρμογή περιέχει κατόπιν πάντα συνεννόησης τόσο με τον κύριο Παπά Βασίλη αλλά και με τον

κύριο Φωτογλου, το sydromi.gr , τα νέα της ΙΡΑ - Τ.Δ. (κάνει αναδρομολόγηση στην ιστοσελίδα μας για αύξηση της επισκεψιμότητας) πληροφορίες για το εθνικό Τμήμα - και για τις Τοπικές Διοικήσεις.

Σας αποστέλλω προς το παρόν την εφαρμογή σε .apk (Εφαρμογή android) και σε 3-4 ημέρες θα μπει στο play store (για κινητά android) προκειμένου να μπορούν όλοι να κατεβάσουν την εφαρμογή όπως όλες τις εφαρμογές στο κινητό τους.

Η εφαρμογή για την ιστοσελίδα www.ipaclub.gr θα βγεί τέλος Δεκεμβρίου όπου θα μπορεί κάθε μέλος να βλέπει τις προσφορές του ipa Club απο τον Η/Υ του , όπως επίσης και για ios (iphone) λειτουργικά που θα βγεί σε 10-15 ημέρες και θα ανέβει στο app store.Η εφαρμογή ειναι εδώ.
https://www.dropbox.com/s/nx9ogkcpzarekim/app-release.apk?dl=0

Σας στέλνω αρχεία που περιλαμβάνουν τους κωδικούς όλων των Τ.Δ. και τον σύνδεσμο που πρέπει να μπαίνουν οι πρόεδροι (ή όποιος άλλος οριστεί) για να καταχωρεί τις προσφορές που θα φαίνονται στην εφαρμογή..

Ο σύνδεσμος που παρακαλώ να σταλεί σε όλες τις τοπικές Διοικήσεις είναι ο παρακάτω.

http://www.singletonapps.com/ipa/login.php

μόλις μπει κάποιος του ζητάει username και password και θα βάλει το δικό του που θα βρει στο συνημμένο αρχείο.(υποχρεωτικά πρεπει να αλλαξει τον κωδικό σε κάποιο εύκολο που θα θυμάται)

Αρχικά δείχνει όλες τις καταχωρήσεις και θα πρέπει ο κάθε διαχειριστής να επιλέγει τον Νομο του.

Βασικό να μην σβησθεί τίποτα από άλλες Τ.Δ.

Έχω φτιάξει manual πως να γίνεται η καταχώρηση(θα δείτε 3 μεγάλα έγγραφα στην αρχική σελίδα, Το πρωτόκολλο συνεργασίας, το manual και το έντυπο που θα μοιράζουν στα μέλη μας και στους επιχειρηματίες που θα καταχωρούν) απλά επειδή η τελευταία έκδοση που εγινε και η αλλαγή με την επιλογή του Νομού δεν την είχα δεν την έχω συμπεριλάβει στο manual  αλλα ειναι κάτι που ο καθένας μπορεί να καταλάβει (ότι δλδ πρέπει να επιλέξει τον Νομό του).

Παρακαλώ να σταλεί σε όλες τις τοπικές Διοικήσεις και να δημοσιευθεί και στην επίσημη Ιστοσελίδα μας.

Επίσης όποιος χρειάζεται βοήθεια είμαι στη διάθεση όλων να λύσω όποια απορία υπάρχει..

Στη Διάθεση σας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λασιθίου

Φραγκάκης Κωνσταντίνος

newgif 2020 08

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

prosfores 1