Συνεδρίαση Παγκόσμιας Επιτροπής Πολιτιστικών & Κοινωνικών Θεμάτων

Ιουν 25, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Συνεδρίαση Παγκόσμιας Επιτροπής Πολιτιστικών & Κοινωνικών Θεμάτων


Μεγάλη τιμή για το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ η συνεδρίαση υπό την Προεδρία της κ. Gal Sharon της Διεθνούς Επιτροπής Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων ΙΡΑ, στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 25-6-2017.
Η Πρόεδρος και τα μέλη (Kikis Pericleous-ΚΥΠΡΟΣ ,Zinaida Gantcheva=ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,Anabela Alferes-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,Kyriakos Karkalis-ΕΛΛΑΔΑ)της Επιτροπής έγιναν δεκτά στις 23-6-2017 από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κων/νο Τσουβάλα και ενημερώθηκε για θέματα της ΙΡΑ σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Ο Αρχηγός συνεχάρη τόσο την κ. Gal όσο και τον κ. Καραπατάκη για το σημαντικό έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, δήλωσε για άλλη μια φορά αρωγός στο έργο τους και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών.
Ευχαριστούμε τον κ. Αρχηγό για τη θερμή υποδοχή παρά το φόρτο εργασίας του και συγχαίρουμε τα μέλη της επιτροπής για το σπουδαίο έργο που επιτελούν προς όφελος των μελών μας.
IPA SCC members meeting with the Police Chief of Greece Konstantinos Tsouvalas in Athens. Perfect cooperation between Police and International Police Association.

newgif 2020 08

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

prosfores 1