Επισκέψεις σε Τοπικές Διοικήσεις Μακεδονίας

Σεπ 28, 2016

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα 18-21/9/2016 αντιπροσωπεία του Εθνικού Τμήματος/ΔΕΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη, τον Ταμία κ. Βασίλειο Παπά και τον Διευθύνοντα των Συνεδριάσεων του ΔΣ κ. Κων/νο Λύτρα πραγματοποίησαν επισκέψεις στις Τοπικές Διοικήσεις Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Γρεβενών, Κοζάνης και Βέροιας) καθώς επίσης και με την ΤΔ Φθιώτιδος.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Α/Δ κ. Θεοχάρη και τον Αναπλ. Δ/ντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας Α/Υ κ. Δημήτριος Παλιογιάννη.

Τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της Ένωσής μας (για την πρόσφατη Αριστοτέλειον Εορτήν στη Χαλκιδική, τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: Αστυνομία και Αριστοτελική Φιλοσοφία στην Αθήνα, τη διοργάνωση της 3ης Βαλκανικής συνάντησης το 2017) και τις εξελίξεις στον υπό ίδρυση ξενώνα μας στο Νυμφαίο της Φλώρινας.
Όλοι τους εξεδήλωσαν το αμέριστο ενδιαφέρον και τη στήριξη των προσπαθειών μας.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας με τις Τοπικές Διοικήσεις (εκτός της ΤΔ Θεσσαλονίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων των μελών του ΔΣ) η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη των ΔΣ για τις δραστηριότητες των Τοπικών τους Διοικήσεων και άλλα θέματα ευρύτερου κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθεια που καταβάλουν τα Διοικητικά Συμβούλια, τους ευχαρίστησαν θερμά για τη φιλοξενία και συνεχάρησαν για το σημαντικό έργο που επιτελούν τους Προέδρους των Τοπικών Διοικήσεων: Κοζάνης κυρία Φωτεινή Ρώμα, Φλώρινας κ. Αναστάσιο Παπαμιχαήλ, Γρεβενών κ. Θεόδωρο Σαρηπαπαζίδη, Ημαθίας κ. Γεώργιο Χριστοδουλίδη και Φθιώτιδος κ. Μενέλαο Χάψα .
Παρόμοιες επαφές θα συνεχισθούν και με άλλες Τοπικές Διοικήσεις.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ