Συγχαρητήρια στους Έλληνες Αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων

Αυγ 24, 2016

Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές των
Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016

Έσβησε η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο της Βραζιλίας όπου συμμετείχαν 205 χώρες και στον πίνακα των μεταλλίων, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των αθλητών μας η χώρα μας κατέκτησε την 23η θέση της συνολικής κατάταξης, ανάμεσα σε μεγαθήρια με 3 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα.
 Στην τελετή λήξης η ελληνική αποστολή έκανε πρώτη την είσοδό της στο στάδιο «Μαρακανά» και την γαλανόλευκη κρατούσε τιμητικά η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.
Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας πραγματοποίησαν μία λαμπρή εμφάνιση και έδωσαν στην ακαταμάχητη χαρά του αθλητισμού ένα αγωνιστικό μήνυμα ήθους που πέτυχαν με επιμονή, αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Αθλητές που έχουν τη δυναμική να αποτελέσουν σύμβολα και πρότυπα, χάρη στην επίπονη προσπάθειά τους και στον προσωπικό τους αγώνα για διάκριση.
Η κατάκτηση των μεταλλίων αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών τους και έτσι συνέχισαν την παράδοση διακρίσεων της πατρίδας μας σε διεθνείς διοργανώσεις.
Ένα μεγάλο μπράβο από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στους αθλητές μας που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα και μας συγκίνησαν.
Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες τους αλλά και για τις απλές συμμετοχές τους καθώς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής μας εκπροσώπησαν επάξια.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας:
•    Άννα Κορακάκη, χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή.
•    Κατερίνα Στεφανίδη, χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ.
•    Λευτέρη Πετρούνια, χρυσό Ολυμπιονίκη στους κρίκους.
•    Σπύρο Γιαννιώτη, αργυρό Ολυμπιονίκη στα 10 χλμ. ανοικτής θαλάσσης.
•    Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, χάλκινους Ολυμπιονίκες στο 470 της ιστιοπλοΐας.
Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια και οι προπονητές τους για την τεράστια επιτυχία τους. Όλοι έγραψαν τη δική τους χρυσή σελίδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και τους ευχαριστούμε.
Τη σκυτάλη για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 πήρε το Τόκιο και δίνουμε ραντεβού στις εκδηλώσεις αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το 2ο Διεθνές Συμπόσιο ΙΡΑ του Ελληνικού Τμήματος στην Αρχαία Ολυμπία.
 
       SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ