11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ipa

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Αθήνα 22 Ιουνίου 2016.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην όμορφη πόλη JAGODINA ΣΕΡΒΙΑΣ πραγματοποιήθηκε το 11ο Συνέδριο του Σερβικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών από 17 /19-06-2016

Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα μετά από πρόσκληση που δέχθηκε εκπροσωπήθηκε από τους :1.Παπά Βασίλειο – Ταμία Ε.Τ. και 2.Ταρνάρα Κωνσταντίνο- Πρόεδρο Τ.Δ.Κιλκίς.

Επίσης συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Φλώρινας με επικεφαλής τον πρόεδρο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Αναστάσιο και ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟ Περικλή και ΛΟΥΛΑΤΖΗ Ιωάννη μέλη του Δ.Σ. της ΤΔ Φλώρινας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν αντιπροσωπείες από τα Εθνικά Τμήματα :

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ –ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΑΛΒΑΝΙΑ –ΣΛΟΒΑΚΙΑ -FYROM

Την Παρασκευή το απόγευμα υποδεχθήκαν την ελληνική αποστολή το Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος της JAGODINA και φρόντισαν για τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο ALFA στις όχθες του ποταμού Μοράβα.

Το Σάββατο έγινε η τελετή έναρξης στο συνεδριακό κέντρο της Αστυνομίας της JAGODINA από τον Πρόεδρο του Σερβικού Τμήματος Nebojsa Pantelic και εν συνεχεία πραγματοποιήσαμε επισκέψεις στο μουσείο αστυνομίας της JAGODINA στο μουσείο κέρινων (WAX MUSEUM) της JAGODINA και στο ζωολογικό κήπο(ZOO TIGER) της JAGODINA.

Το βράδυ στο επίσημο δείπνο της τελετής λήξης έγινε η ανταλλαγή δώρων η ελληνική αντιπροσωπεία κέρδισε τις εντυπώσεις προσφέρνοντας στο Σερβικό Τμήμα το αναμνηστικό δώρο του Ελληνικού Τμήματος καθώς και δώρα από τις Τοπικές Διοικήσεις Φλώρινας Κιλκίς και Χαλκιδικής συνοδευμένα από τοπικά προϊόντα.

Την Κυριακή στο δρόμο της επιστροφής επισκεφθήκαμε την πόλη VRANJE όπου μας παρατέθηκε γεύμα από την Πρόεδρο της Τοπικής DRAGANA STOILKOVIC .

Η Τοπική Διοίκηση της VRANJE έχει αδελφοποιηθεί με την Τ.Δ. Μαγνησίας και η 2η πράξη θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο 2016 στο Βόλο.

Τέλος το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί και να ευχαριστήσει δημόσια το Εθνικό Τμήμα της Σερβίας για την άψογη διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία.
SERVO PER AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο