ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Αυγ 01, 2016

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι

Η ημέρα της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου έχει μια ξεχωριστή αξία και σημασία στη συνείδηση όλων όσων εθελοντικά υπηρετούν το SERVO PER AMIKECO.
Ιδιαίτερα για το Ελληνικό Τμήμα/ ΙΡΑ, ο εορτασμός του Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, πέρα από τη θρησκευτική και λατρευτική της σημασία έχει και ιδιαίτερη αξία για όλους εμάς, καθ’ όσον είναι διεθνής και η δική μας δραστηριότητα που προβάλει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, στηρίζει τους έλληνες αστυνομικούς και γεφυρώνει τις σχέσεις αστυνομίας με τους πολίτες.
Τιμούμε σήμερα τους εθελοντές μέλη μας που αποτελούν τον βασικό κορμό της Ένωσής μας , αυτούς που προσφέρουν  και δείχνουν τον δρόμο της αλληλεγγύης.
Σας καλώ όλους να εργαστούμε συλλογικά, υπεύθυνα και με αίσθηση του καθήκοντος. Οφείλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την καθημερινή προσπάθεια, την απόδοση των ΤΔ και πάνω απ΄ όλα να σας ευχαριστήσω θερμά και να σας διαβεβαιώσω ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Τμήματος θα είναι πάντα δίπλα σας.
Φίλες και φίλοι, ότι πετύχαμε ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας και είμαστε υπερήφανοι για όλους εσάς, για όλους εκείνους που υπηρέτησαν και υπηρετούν τις αρχές και τις αξίες της Ένωσής μας.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι από καρδιάς ατομική και οικογενειακή υγεία.
Χρόνια Πολλά και Καλό Καλοκαίρι