Επίσκεψη αντιπροσώπων της Unicef στον Επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας.

Ιουλ 31, 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Στις 8/10/2015, πενταμελής αντιπροσωπεία της Unicef με επικεφαλής την κυρία Sofia TZITZIKOU Αντιπροέδρου της Ελληνικής Επιτροπής της Unicef και την Eliana DRAKOPOULOU Ειδική προγραμμάτων για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των μονάδων εκπαίδευσης του παιδιού, συνοδευόμενοι από κύριο Χριστόδουλο  ΧΡΙΣΤOΔΟΥΛΗ Αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς 'Ενωσης Αστυνομικών -ΙPA επισκέφθηκαν τον Επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας Υπστράτηγο
ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗ Νικόλαο στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Στην συνάντηση αυτή παρόν ήταν και ο πρόεδρος της Τ.Δ.Ημαθίας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος
Η συνάντηση πραγματοποιηθηκε σε εγκάρδιο και ζεστό κλίμα.
Συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας σχετικά με την μετανάστευση, το trafficking των παιδιών, κ.α.
Ενημερώθηκαν για τις συνθήκες υποδοχής και της βραχείας υποδοχής των μεταναστών στην Ειδομενη και την σταδιακή προώθηση κατά ομάδες στα σύνορα της γειτονικής χώρας FYROM με σκοπό την διευλεση τους σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.
Τις διακριτικές όσο και τις άτυπες συμφωνίες για την ομαλή διέλευση  και την συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που σκοπό έχουν την καλύτερη βραχύβια παραμονή τους.
Οι αντιπρόσωποι αποχώρησαν φανερά ικανοποιημενοι από την ενημέρωση όσο και  απο την θερμή υποδοχή που έτυχαν από τον Επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας και τον Αντιπρόεδρο του Εθνικού τμήματος της IPA αποχώρησαν για την Ειδομένη να να σχηματίσουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις εγκαταστάσεις και την επικρατούσα κατάσταση παραμονής των μεταναστών.

ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος- Γ΄. Αντιπρόεδρος Ε.Τ.

newgif 2020 08

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΙΡΑ

prosfores 1