Μήνυμα Παγκόσμιου Γενικού Γραμματέα

Κ. Πρόεδρε του Ελληνικού τμήματος της ΔΕΑ
Κ. Πρόεδρε της ΤΔ Χαλκιδικής της ΔΕΑ

Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του 31ου Πανελληνίου συνεδρίου, που διεξήχθει στη όμορφη Χαλκιδική.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού τμήματος της ΔΕΑ, ήταν άψογος και οι σύνεδροι, παρατηρητές και επισκέπτες, απόλαυσαν τις ομορφιές του τόπου της Σιθωνίας και των προϊόντων της, τα οποία προσφέρατε σε όλους μας.

Η συμμετοχή και παρουσία μελών της κυβέρνησης, της Ελληνικής Αστυνομίας και εκλεκτών καλεσμένων στην εκδήλωση, αντικατοπρίζει την απήχηση που έχει η ΔΕΑ στην περιοχή και τους ισχυρούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με την τοπική κοινωνία.

Η ανταπόκριση της κοινωνίας σε δράσεις της  ΔΕΑ και της Ελληνικής Αστυνομίας αναδεικνύει  την θέρμη και την αφοσίωση του έργου που επιτελείτε και την αξιέπαινη πορεία του Ελληνικού τμήματος της ΔΕΑ, σε αυτή την λαμπρή πορεία των 50 χρόνων. Πορεία με εξαίρετη δράση σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον συνάδελφο αστυνομικό και τον πολίτη.

Κλείνοντας παρακαλώ να μεταφέρετε στα μέλη των μελών του ΔΣ του Εθνικού τμήματος και των μελών του ΔΣ της ΤΔ Χαλκιδικής, τις ευχές μου για υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στους στόχους σας.

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά με εποικοδομητικές δράσεις.

Σας ευχαριστώ για την εγκάρδια φιλοξενία σας.

George

Γ. Κατσαρόπουλος