Εκπροσώπηση Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών από Γ'Αντιπρόεδρου στο 1ο Σεμινάριο Συνδεσμων Κοινωνικών Θεμάτων (1st ISC Iiaison officers) στην Λάρνακα της Κύπρου

Στις 17 εως 19 Απριλίου πραγματοποιηθηκε το 1ο Σεμινάριο Συνδέσμων Κοινωνικών Θεμάτων του  Παγκοσμίου τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (1st ISC liaison Officers).Πήραν μέρος 15 χωρες μεταξύ των οποίων και η Ελληνική πλευρά που εκπροσωπηθηκε από  τον Γ' Αντιπρόεδρο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΧΡΙΣΤOΔΟΥΛΗ του Εθνικού μας τμήματος και ήταν οι: ΚΥΠΡΟΣ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΣΡΙΛΑΝΚΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΛΩΝΙΑ.Στο σεμιναριο παρουσιαστηκαν θέματα οπως: καταστατικός χάρτης δικαιωμάτων και υποχρεώσεων εθελοντών μελών της Ένωσης, αθλητικά  δρώμενα και συναντήσεις και φιλοξενία των μελών Ipa στους ξενώνας της  ανά τον κόσμο.
Ο Κος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Θα'θελε να ευχαριστήσει από καρδιάς για την  θερμή  και άψογη φιλοξενία που έτυχε από τους οικοδεσπότες της ΤΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο Ανδρέα ΠΑΛΑΡΗ και τα άλλα μέλη της, όπως και από τον Αντιπρόεδρο του Εθνικού τμήματος της Κύπρου Κυριάκο ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ. Οι ωραίες στιγμές και οι αναμνήσεις που είχε από το όμορφο νησί της Αφροδίτης θα τον συνοδεύουν στην επιστροφή του στην Ελλάδα , έχοντας δώσει υπόσχεση στους Κυπριους συναδέλφους να ανταποδωσει την φιλοξενία.