ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ πρωην ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Την τετάρτη 4 Μαρτίου 2015  πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο πρώην Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη όπου ο  Πρόεδρος του Ε.Τ. κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Σπύρος ΦΩΤΟΓΛΟΥ  επισκέφτηκαν σε προγραμματισμένη συνάντηση τον κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Βασίλειο, διευθυντή του γραφείου του Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και ο κ. Διευθυντής άκουσε με ενδιαφέρον τις δραστηριότητες και τις προτάσεις του Ελληνικού τμήματος. Δήλωσε γνώστης της πορείας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών  καθώς τυγχάνει απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Του παρεδόθη εισηγητικό σημείωμα το οποίο υποσχέθηκε να μελετήσει και δεσμεύτηκε να είναι αρωγός στο έργο μας. Δόθηκε υπόσχεση για στενή συνεργασία και ανανεώσαμε το ραντεβού για άμεση συνάντηση στο μέλλον. Από  το προεδρείο της Ένωσής μας  δωρίθηκε στον κ. Διευθυντή  αναμνηστική πλακέτα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΑΞΙΑ & ΠΟΑΣΥ

Την τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 ο Πρόεδρος του Ε.Τ. κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Σπύρος ΦΩΤΟΓΛΟΥ  επισκέφτηκαν τα γραφεία των συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών  ΠΟΑΞΙΑ και ΠΟΑΣΥ.
Στα γραφεία της ΠΟΑΞΙΑ μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης. Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο για τις Πολιτιστικές και Κοινωνικές δραστηριότητες της Ένωσής μας και συζητήσαμε θέματα που αφορούν από κοινού και τις δυο Ενώσεις.

Στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ, απουσία του πρόεδρου κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Χρήστου, μας υποδέχτηκαν θερμά ο Γεν. γραμματέας κ. ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης, ο Αν. Γεν. Γραμματέας κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο Ταμίας κ. ΜΠΑΚΑΡΑΣ Γρηγόριος και άλλα μέλη του Δ.Σ. όπου τους ενημερώσαμε για τη διεξαγωγή του επετειακού Πανελληνίου Συνεδρίου στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.

Οι ανωτέρω συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα εγκάρδιο, θερμό και φιλικό ενδεικτικό των άριστων σχέσεων που έχουν οικοδομηθεί μεταξύ της Ένωσής μας και των συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών του κλάδου μας.

SERVO PER AMIKECO
(υπηρετώ δια της φιλίας)