Ημερίδα Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Δ.Ε.Α.Π.Λ 3.11.2014 στη Θεσσαλονίκη

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ-ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. - Ν.Π.Ι.Δ.)

Ικτίνου 2, 105 52 – Αθήνα

Τηλ.: 210 5227 330 – Φαξ: 210 5248 397

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ. Πρωτ.: 359-α΄/2014                                                                               Αθήνα, 10 Οκτωβρίου2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ: «Ενημερωτική Ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. και

Διεξαγωγή 3ης Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων νομών Επικρατείας Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. »

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:30΄ στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα για την μέχρι τώρα πορεία και τις προοπτικές του Τ.Ε.Α.ΕΤ.ΔΕΑ.Π.Λ. στην οποία κλήθηκαν και θα συμμετάσχουν μέλη μας Αστυνομικοί, Πυροσβέστες & εκπρόσωποι των Λιμενικών Υπαλλήλων του νομού Θεσσαλονίκης και όμορων νομών καθώς και εκπρόσωποι όλων των Συνδικαλιστικών Σωματείων.

Στην ημερίδα κλήθηκε ως εισηγητής ο Καθηγητής-Οικονομολόγος-Αναλογιστής κ. Μαργιός Βασίλειος.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους όπως παρευρεθούν στην ημερίδα, καθώς η ανάγκη για αλληλεγγύη - αλληλοβοήθεια μεταξύ μας, αλλά και αποταμίευση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Επιβάλετε να ενημερωθείτε για τον εαυτό σας, τους συναδέλφους σας και τις οικογένειές σας.

Επίσης, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 και ώρες 09.00-17.00 στο ξενοδοχείο PORTO PALACE στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί η 3η Γενική τακτική Συνεδρίαση του Ταμείου, στην οποία μπορείτε να παρευρεθείτε.

«Είμαστε πάντα δίπλα στο συνάδελφο, κοντά στον συνάνθρωπο»

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Με Εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο